Fespan palkinnot luoville ratkaisuille

16.9.2020 15:33Uutiset » Pakkaukset
Kultaa sarjassa ‘Display and POP on Paper and Board‘ voitti espanjalainen Ability Diseño Gráfico -yritys kalayritys Danille tehdyllä 2×1.3 metrin suuruisella display-mainoksella. Se on tehty Abiplex hunajakennolevyllä, painettu HP 11000 UV -tulostimelle ja viimeistelty Eskon ja Phoenixin tekniikalla. Kuva: Fespa.

Suurkuva-alan kansainvälinen järjestö Fespa on jälleen julkistanut vuoden Fespa Awards -kilpailun voittajat. Arvostetun palkinnon saaneet työt ovat erinomaisen luovia ratkaisuja esimerkiksi myymälämarkkinointiin tai sisustamiseen. Kultaa sai 17 työtä ja kilpailuluokkia oli 18.

Kilpailuun osallistui nyt painopalvelujen tuottajia ja opasteiden tekijöitä 27 maasta. Tässä kilpailussa uusia luokkia olivat ‘Packaging on Paper and Board’, ‘Packaging on Plastics’, ‘Wrapping’ ja ‘Printeriors’.

– Printin erinomaisuus ja printin uniikki voima ovat keskeisiä Fespan missioita. Haluamme edistää tällä kilpailulla uusien tuoreiden ideoiden kehittämistä sekä tekniikan ja materiaalien kehityksen käyttöä ratkaisujen monipuolistamisessa. Nämä työt muistuttavat meille, että printti on monissa muodoissaan ja sovelluksissaan luovaa, kaunista ja ennen kaikkea tehokasta, kommentoi Fespan puheenjohtaja Christian Duyckaerts kilpailua.

Kaikki Fespa Awards -kilpailussa palkitut työt löytyvät täältä.

Share: