Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Unigrafian painoliiketoiminta PunaMustalle

21.9.2021 08:32Uutiset » Toimiala
Unigrafia tuottaa korkeakouluille videopalveluita mm. virtuaalistudionsa avulla. Kuva: Unigrafia.

Unigrafia Oy:n ja PunaMusta Oy:n välinen pitkäaikainen yhteistyö syventyi entisestään, kun Unigrafian painoliiketoiminta siirtyi liiketoimintakaupalla 1.9.2021 alkaen PunaMustalle. Kaupan yhteydessä neljä Unigrafian painopalvelujen asiantuntijaa siirtyi PunaMustan palvelukseen. He ovat olleet korkeakouluasiakkaiden yhteyshenkilöitä.

Unigrafian julkaisupalveluyksikkö tarjoaa tiedotteen mukaan jatkossakin julkaisuneuvontaa, huolehtii töiden painovalmiiksi saattamisesta sekä esimerkiksi opastaa väittelijöitä väitöskirjan painatuksen suhteen.

Painopalvelujen kilpailutuksessa PunaMusta tarjosi omistaja-asiakkaidemme kannalta parhaan kokonaisratkaisun, sanoo Unigrafian teknologiajohtaja Jorma Ahlqvist.

– PunaMusta on ollut painoalan kumppanimme jo usean vuoden ajan, ja nyt yhteistyö vain tiivistyy. Muutoksen tavoitteena on varmistaa entistäkin kilpailukykyisempi hinnoittelu ja nopeammat läpimenoajat sekä laajentaa palvelutarjontaa. Myös ympäristönäkökulma oli meille kilpailutuksessa tärkeä tekijä.

Aalto-yliopiston, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Helsingin yliopiston ja Taideyliopiston omistama Unigrafia keskittyy jatkossa digitaalisiin julkaisuihin ja graafiseen suunnitteluun sekä liikkuvan kuvan palveluihin. PunaMustan palveluvalikoima kattaa kaikki painopalvelut, digitoinnin sekä erilaiset tapahtumatuotteet.

Unigrafia Oy:n liikevaihto oli 4 milj. euroa vuonna 2020 ja henkilökunnan määrä 46.

Share: