Epsonin valokuvapaperit uudistuvat

31.12.2007 11:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Oikean paperin valitseminen tulostimeen voi tuntua joskus vaikealta. Paperin valintaan vaikuttavat tulostustarve (tulostaako tekstiä vai valokuvia), hinta, laatu, koko ja niin edelleen. Tämä vuoksi Epson on selkeyttänyt valokuvapaperiensa valikoimaa. Peruskuluttajalle valokuvapapereita on tarjolla nyt kolmea eri laatua. Myös kokoja ja hintojakin on jatkossa vain kolme.

Epsonin valokuvapaperit ovat nyt kolmessa eri luokassa: kulta, hopea ja pronssi. Pronssi-luokan Photo-paperi on edullisin ja ohuin valokuvapaperi. Se on tarkoitettu kuluttajille, jotka haluavat tulostaa paljon. Paperi soveltuu hyvin esimerkiksi joulukorttien tulostamiseen. Photo-paperipakettien suositushinta on 8,90 euroa.

Hopea-luokan Glossy Photo –paperi on tukevampi. Se kestää paremmin käsittelyä. Glossy Photo –paperipakettien suositushinta on 10,90 euroa.

Premium Glossy Photo –paperi on papereista tasapintaisin ja tukevin. Kulta-luokan Premium Glossy Photo –paperipakettien suositushinta on 12,90 €.

Kaikki paperit ovat kiiltäviä valokuvapapereita eikä niihin jää solmenjälkiä. Papereita on saatavana kolmessa eri koossa: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm ja A4.

– Saadakseen parhaan tulostusjäljen pitää muistaa kolme asiaa: tulostin, musteet ja paperi. Monesti kuluttajat ostavat kyllä hyvän tulostimen ja ehkä musteetkin, mutta eivät ajattele paperin vaikutusta. Valokuvat kannattaa ehdottamasti tulostaa hyvälle valokuvapaperille, Epson Suomen myyntipäällikkö Kenneth Hilapieli kertoo.

Lisätietoja www.epson.fi.

Share: