OKI:lta useita uutuuksia

31.12.2007 11:28Uutiset » Laitteet

OKI Printing Solutions lanseeraa useita uusia tulostimia uusimman sukupolven C5000-sarjassa. Tulostimien mukana toimitetaan kattava ohjelmistopaketti, joka sisältää muun muassa useita turvatoimintoja sekä töiden laskenta- ja raportointiohjelman, jonka avulla verkon pääkäyttäjät voivat seurata tulostimen käyttöä ja hallita kustannuksia. Lisäksi nopeus on kasvanut.

Uutta turvallisuuspuolella on henkilökohtaisen koodin käyttäminen tulosteiden suojaamiseksi. Toiminnon avulla käyttäjä lähettää normaalisti tulostettavan tiedoston tietokoneeltaan tulostimelle, mutta tulostaminen alkaa vasta kun käyttäjä on syöttänyt oman koodinsa tulostimeen. Tämän lisäksi tulostimissa on kovalevyn varmuuspuhdistus sekä salaustoiminto.

– Uusi OKI C5000-sarja sopii hyvin kustannustietoisille työryhmille, jotka arvostavat turvallisuutta ja varmuutta. Erinomainen tulostuslaatu yhdistyy nopeuteen, jota vain kalliimmat laitteet ovat aiemmin pystyneet tarjoamaan, sanoo myyntipäällikkö Teemu Kaski OKI Printing Solutionsilta.

C5000-sarjan laitteiden tulostustarkkuus on 1200 x 600 dpi. Edistyksellinen ProQ2400 Multilevel -tekniikka antaa yrityksen mukaan erinomaisen tulostuslaadun. Tulostusmateriaali voi olla paksuudeltaan 203 g/m². Laitteiden mukana toimitetaan Template Manager -ohjelma, jolla voidaan suunnitella ja tulostaa esimerkiksi käyntikortteja, CD-etikettejä ja jopa 1,2 metrin pituisia bannereita. Kaksipuolinen tulostus on vakiona osassa sarjan malleista, ja muihin malleihin se on mahdollista saada lisälaitteena.

OKI C5000-sarjan tulostusnopeus on 32 mustavalko- ja 26 värisivua minuutissa, ja ensimmäinen sivu tulostuu 8 sekunnissa. C5650- ja C5750-mallit sopivat etupäässä mustavalkotulostusta tarvitseville käyttäjille, joille väritulostus on lisäetu, kun taas C5850- ja C5950-mallit sovelutavat erinomaisesti työryhmille, jotka tarvitsevat pääosin väritulostusta.

Uudet OKI C5000-sarjan tulostimet tulevat markkinoille loppuvuoden aikana. Tulostimien suositushinta on alkaen 460 euroa (alv. 0%).

Lisätietoja www.oki.fi.

Share: