Suomen HP:lle uusi toimitusjohtaja

31.12.2007 13:54Uutiset » Toimiala

HP on tänään ilmoittanut, että Hewlett-Packard Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Sarhimaa (kuvassa). Nykyinen toimitusjohtaja Paul Paukku siirtyy HP:n General Western Europe -alueen (GWE) palveluliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Molemmat nimitykset astuvat voimaan 1.11.2007.

Mika Sarhimaalla, 43, on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus IT-alalta. Hän on työskennellyt HP:lle ja Compaq Computer Oy:lle vuodesta 1999 lähtien, viimeksi Teknologiaratkaisut-liiketoimintaryhmän (TSG, Technology Solutions Group) myyntijohtajana.

Uudessa roolissaan Sarhimaa vastaa toimitusjohtajan tehtävänsä lisäksi Suomen Teknologiaratkaisut-liiketoiminnasta sekä Baltian maaorganisaatiosta. Sarhimaa raportoi tehtävässään GWE-alueen Teknologiaratkaisut-liiketoiminnasta vastaavalle johtajalle Johan Deschuyffeleerille.

Paul Paukkua voidaan sanoa HP-veteraaniksi. Hän on palvellut yhtiötä viimeiset 26 vuotta. Tänä aikana hän on työskennellyt useissa eri johtotehtävissä. HP hyödyntää Paukun pitkäaikaista ja syvällistä ICT-alan myynti- ja palveluosaamista haastavilla markkinoilla. Paukku vastaa markkinoista, joihin kuuluu asiakkaita isoista maailmanlaajuisista yrityksistä Baltian maiden pieniin, kehittyviin yrityksiin. Uudessa tehtävässään Paul Paukku raportoi Johan Deschuyffeleerille.

– HP Suomi on onnekas, kun heillä on nämä kaksi osaavaa ja kokenutta johtajaa, Mika ja Paul. Heidän kykynsä ymmärtää asiakkaidemme haasteita ja rakentaa heihin vahvat suhteet auttaa meitä merkittävästi laajentamaan toimintaamme, kertoo Johan Deschuyffeleer.

Lisätietoja www.hp.fi.

Share: