Smurfit Kappa panostaa digipainamiseen

8.8.2018 14:57Uutiset » Toimiala
HP:n Scitex -ratkaisu aaltopahvin painamiseen. Kuva: HP.

Pakkausjätti Smurfit Kappa tekee suuria panostuksia aaltopahvin digipainamiseen. Yritys on hankkinut kahdeksan HP Scitex -painokonetta Euroopan tehtailleen. Uusilla tasotulostuslaitteilla voidaan tulostaa näyttäviä display-pakkauksia ja promootiotuotteita.

Uudet laitteet ovat HP Scitex 11000, HP Scitex 15500 ja HP Scitex 17000 -tasotulostimia. Niitä on otettu käyttöön Belgiassa,Tanskassa, Ranskassa, Irlannissa, Puolassa ja Britanniassa. Lisää koneita on tulossa Britanniaan ja Hollantiin. Huhtikuussa yritys otti käyttöön ensimmäisenä Euroopassa HP:n single pass -digipainokoneen Itävallassa.

– Alalla on nyt yksimielisyys siitä, että aaltopahvin painatus on valmis digitaalisaatioon. Käytämme HP:n digitaalisia sovelluksia useilla tehtaillamme tarjotaksemme innovatiivisia ja markkinoiden johtavia ratkaisuja asiakkaillemme, sanoo Edwin Goffard, Chief Operating Officer, Corrugated and Converting, Smurfit Kappa Group Europe.

Uusilla laitteilla voidaan tulostaa näyttäviä display-pakkauksia ja promootiotuotteita, tiedote kertoo. Niillä voidaan myös painaa lyhyitä tuotantosarjoja brändien vaatimien nopeiden toimitusaikojen mukaisesti.

Smurfit Kappa on käyttänyt digipainamista menestyksellisesti mm. ShelfSmart-palvelun kautta tarjottavissa hyllyvalmiissa pakkauksissa.

Share: