Seri-Deco osti Seri-Fantasy Oy:n liiketoiminnan

15.11.2019 09:50Uutiset » Toimiala
Kauppa vahvistaa erinomaisesti Seri-Decon jalansijaa tarra- ja tulostusmateriaalien jälleenmyyjänä Suomessa, koska tuotevalikoima laajenee mm. 3M:n tulostusmateriaaleilla, sanoo Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki.

Seri-Deco Oy on ostanut seripainoalalla toimivan Seri-Fantasy Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminnan osto tukee Seri-Decon strategiaa olla graafisen alan johtava tukkukauppa, joka palvelee asiakkaitaan laajalla tuotevalikoimalla ja nopeilla toimituksilla, sanoo toimitusjohtaja Jussi Heinämäki.

Kaupan myötä Seri-Fantasyn liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Seri-Decolle 1.12.2019 alkaen, ja yrityksen toiminta loppuu marraskuun loppuun mennessä. Joulukuun alusta alkaen Seri-Deco palvelee myös Seri-Fantasyn asiakkaita, ja yritykseltä ostetut tuotteet ovat saatavilla Seri-Decosta. Kaupan myötä Seri-Fantasyn 3M -tuotteiden edustus siirtyy Seri-Decolle.

Liiketoiminnan ja tuoteportfolion sujuvan siirron ja jatkon varmistamiseksi Matti Höök Seri-Fantasyltä aloittaa työt Seri-Decolla 1.12.

– Seri-Fantasy on toiminut yli 25 vuotta Seri-Decon kanssa samalla alalla. Olemme iloisia voidessamme ottaa hoidettavaksemme Seri-Fantasyn tarraliiketoiminnan. Palvelemme jatkossa myös Seri-Fantasyn entisiä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Haluan myös toivottaa Matin lämpimästi tervetulleeksi Seri-Decolle, Heinämäki sanoo.

3M:n kehittää kalvoja mm. lasien somistukseen. Kuva: Solar Art.

Tulostusmateriaalien valikoima kasvaa

Kauppa vahvistaa Seri-Decon jalansijaa tarra- ja tulostusmateriaalien jälleenmyyjänä Suomessa, koska Seri-Decon tuotevalikoima laajenee 3M:n tulostusmateriaaleilla, suoja- ja merkintäkalvoilla sekä ikkuna-, somiste- sekä sisustuskalvoilla. Lisäksi Seri-Decon Aslanin ja Siserin tuotevalikoimat laajenevat entisestään.

– Seri-Fantasyn liiketoiminnan osto tukee mainiosti strategiaamme olla graafisen alan johtava tukkukauppa, joka palvelee asiakkaitaan laajalla tuotevalikoimalla ja nopeilla toimituksilla. Kauppa mahdollistaa entistä monipuolisemman tuote- ja palvelutarjonnan nykyisille ja uusille asiakkaille. Voimme tarjota visuaalista viestintää toteuttaville asiakkaille Avery Dennison, Aslan, Neschen, ImagePerfect -tarramateriaalien lisäksi myös 3M:n tarrat ja materiaalit, toteaa Heinämäki.

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu Tuusulassa sijaitseva graafisen alan tuotteiden maahantuoja, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Seri-Deco on osa maailmanlaajuista Spandex-konsernia, joka toimii 19 maassa ja työllistää yli 900 työntekijää.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: