Painonet osti neljä graafisen alan yritystä

8.10.2019 10:40Uutiset » Toimiala
Painonet nousee kaupalla uuteen luokkaan painopalvelujen tarjoajana. Yrityksen toimitusjohtaja on Petri Veilo. Kuva: Print&Media.

Painotoiminnan keskittyminen jatkuu Suomessa, ja myös monet pienemmät painotalot vaihtavat omistajaa. Mailhouse-konserniin kuuluva Painonet on ostanut kerralla neljä graafisen alan yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on Painonetin kanssa noin 3,2 miljoonaa euroa.

Ostetut yritykset ovat painotalot Paintek Pihlajamäki Oy, Painosoppi Oy ja Topnova Oy. Neljäs yritys on foliointia tarjonnut Folika Oy.

Painonet Oy nousee kaupalla uuteen luokkaan painopalvelujen tarjoajana. Painonet on tunnettu painotuotteiden sähköisten tilauskanavien edelläkävijänä ja yhtenä markkinoiden suurimmista käyntikorttitoimittajista. Yrityskaupan myötä asiakkaille voidaan tarjota sähköisten tilausportaalien lisäksi painopalvelut pienpainotuotteista suurkuvatulostuksiin sekä suoramarkkinoinnin ja postituksen monipuoliset ratkaisut.

Painonetin taustalla on Mailhouse -konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 7,2 miljoonaa euroa. Mailhouse osti Painonetin vuonna 2018 ja sen toiminta siirtyi Espoon Juvanmalmille, jonne konsernin toiminta on keskittynyt. Painonetin toimitusjohtaja on Petri Veilo.

Emoyhtiö Mailhouse Oy on tiedotteen mukaan markkinointiviestintäratkaisujen ja digitaalisen painamisen ammattilainen, jonka kohderyhmäasiantuntijat auttavat löytämään vaativimmatkin segmentit. Pohjoismaiden suurin konekapasiteetti mahdollistaa tehokkaan suoramarkkinoinnin kampanjatoteutuksen.

Share: