Opastemestarit on nyt Signa Oy

20.1.2021 07:16Uutiset » Toimiala
Led-seinä Signan toimitiloissa. Kuva: Signa.

OM Yhtiöt Oy:n (Opastemestarit ja art4u.fi) virallinen nimi on 21.12.2020 alkaen Signa Oy. Yhtiö on muuttanut toimintansa Vantaalle Petikkoon syksyn 2020 aikana samoihin tuotantotiloihin Standi People Oy:n kanssa. Signa on ostanut Standin liiketoimintoja.

Signa osti 1.1.2021 Standi People Oy:n Tilamuutosliiketoiminnan sekä Studio- ja AV-palvelutoiminnot. Liiketoimintojen yhdistymisen tavoitteena on tiedotteen mukaan muodostaa ammatillisesti vahva ja osaava kokonaisuus palvelemaan asiakkaita opaste- ja tilamuutosprojekteissa.

Petikon tiloissa on kaksi erillistä showroom-aluetta. Toisessa on enemmän julkiseen tilaan suunniteltuja tuotteita ja sovelluksia. Tiloissa pääsee myös katsomaan samassa osoitteessa olevaa tuotantoa.

Signassa työskentelee nyt 40 alan ammattilaista. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2021 on 5 milj. euroa. Yritys palvelee monipuolisesti rakennusliikkeitä, arkkitehti- ja suunnittelutoimistoja, yrityksiä sekä julkisyhteisöjä. Verkkokauppa art4u.fi palvelee valmistuotteilla kuluttajia ja pienyrityksiä.

 

Share: