Labelexpo esittelee satoja uusia tuotteita

16.8.2017 08:57Uutiset » Tapahtumat
Polar esittelee messuilla uutta leikkuria, jolla voi tehdä märkäliimausetikettejä 1 440 pakettia tunnissa.

Labelexpo Europe 2017 tulee ilmeisesti olemaan etikettialan kaikkien aikojen suurin messutapahtuma. Messuilla esitellään satoja uusia tuotteita ja ratkaisuja.

Nopeasti kehittyvä ja kasvava etikettiala on vauhdittanut myös Labelexpon vahvaan kasvuun. Näytteilleasettajia on ennätykselliset yli 650, ja uusia näistä on yli sata. Aikaisemmista näytteilleasettajista mukana ovat mm. HP Indigo, Avery Dennison, Bobst, Codimag, Domino, Durst, EFI, Epson, Esko, Flint Group, FUJIFILM, Gallus, Konica Minolta, Mark Andy, MPS, Nilpeter, Omet, Ritrama, Screen Europe, SPGPrints, Sun Chemical, UPM Raflatac ja Xeikon.

Automaatio on yksi alan keskeisistä teemoista, ja messuilla on uutena osastona Automation Arena. Osastolla esitellään kaksi automaattista etikettien tuotantolinjaa, joista toinen toimii perinteisellä ja toinen digitaalisella tekniikalla.

Kestävä kehitys on myös entistä vahvemmin esillä. Materiaalien ja laitteiden valmistajat esittelevät monia uusia ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Yksi niistä on etikettien teko ilman pohjapaperia. Linerless Trail on tätä tekniikkaa esittelevä osasto messuilla.

Messuilla on myös etikettiakatemia ja työpajoja, joissa voi opiskella esimerkiksi sleeverien tekniikkaa, työnkulkuja sekä värien ja päällystysaineiden käyttöä.

Messut järjestetään Brysselissä 25. – 28.9.

Share: