Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sign, Print & Promotion -messujen kävijärekisteröinti on avattu

10.11.2023Uutiset
Sign, Print & Promotion on graafisen ja visuaalisen viestinnän messutapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024. Kuva vuoden 2020 tapahtumasta.

Suomen merkittävimmän graafisen ja visuaalisen viestinnän messutapahtuman Sign, Print & Promotionin kävijärekisteröityminen on avattu. Tapahtuma on maksuton kaikille alan ammattilaisille. Samalla rekisteröitymisellä kävijä voi ilmoittautua myös pakkaus-, elintarvike- ja muovialan tapahtumakokonaisuuteen PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic. Tapahtumat järjestetään 13.–14.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

– Sign, Print & Promotion -messut järjestetään nyt neljättä kertaa ja kävijöiden määrä on noussut joka kerta. Odotamme trendin jatkuvan, joka tarkoittaisi vähintään 3300 kävijää kahden päivän aikana. Odotamme jo innolla kevään tapahtumaa, jonka näyttelytilasta on myyty nyt hiukan vajaa 80 prosenttia. Pian pääsemme julkaisemaan maistiaisia myös messujen ohjelmasta, sanoo messujen järjestämisestä vastaavan Print&Media Publishing Oy:n Jarkko Hakola.

Tapahtumassa tuhannet graafisen ja visuaalisen viestinnän sekä pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaiset kokoontuvat verkostoitumaan, tutustumaan näyttelyn uutuustuotteisiin ja päivittämään tietonsa erilaisilla luennoilla ja seminaareissa.

Tuttuun tapaan Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan myös horeca-alan iso Gastro Helsinki -messutapahtuma.

Rekisteröinti kävijäksi onnistuu tapahtuman verkkosivuilta sipp.fi.

Array
Share: