Print&Media-lehdelle toimituspäällikkö

5.2.2016Uutiset

laura_pallo

Laura Syrjälä (FM) aloitti helmikuun alussa Print&Media-lehden toimituspäällikkönä. Syrjälä on aiemmin ollut mukana toimittamassa lehteä satunnaisesti vajaan vuoden verran, mutta nyt hän ottaa vastuuta koko lehden tuotannosta. Syrjälä jatkaa myös aktiivisesti Print&Median tunnettuuden kehittämistä sosiaalisessa mediassa ja osallistuu itse myös sisällön tuottamiseen niin painetussa lehdessä kuin digitaalisissa kanavissa.

Syrjälällä on monipuolinen tausta erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, kuten Fiskarsissa ja Kekkilässä. Vuonna 2015 Syrjälä perusti viestintätoimiston (Topiikki Oy), joka tuottaa sisältömarkkinoinnin ja viestinnän palveluita yrityksille. Uuden tehtävän Syrjälä ottaa vastaan suurella mielenkiinnolla.

– Tehtävä on erittäin kiinnostava, sillä Print&Media seuraa graafisen alan murrosta aktiivisesti ja on mediana itsekin muutoksen keskellä. Olen kiitollinen, että saan seurata alan kehitystä yrittäjähenkisesti toimituksen sisältä ja ennenkaikkea olla mukana tekemässä lehteä, jonka yleisö on joukko alan asiantuntijoita ja vaikuttajia, Syrjälä kertoo.

– Olen hyvin iloinen, että saan Lauran kaltaisen viestinnän ammattilaisen organisoimaan toimitustyötämme. Hänen oppinsa isojen kansainvälisten yritysten toimintatavoista tulee varmasti kehittämään toimituksellista työtämme, Print&Median kustantaja Jarkko Hakola sanoo.

Hakola vastaa lehden ja verkkosivujen myynnistä sekä tapahtumista ja Reino Lantto jatkaa puolestaan uutistoimittajana. Yhteyspäällikkö Piia Harjula on toistaiseksi äitiyslomalla. Lehden taitosta vastaa monivuotinen kumppani Sissy Oy, jonka riveistä löytyy myös ammattimainen valokuvaaja ja toimittaja. Print&Media-lehden päätoimittajana jatkaa oman toimen ohella Graafinen Teollisuus ry:n liittojohtaja Lasse Krogell. Print&Media on Gt-liiton jäsenlehti.

Share: