Anygraaf mukana IFRA-messuilla

19.8.2010 11:48Uutiset » Ohjelmistot

Anygraaf_logo

Anygraaf esittelee Hampurissa järjestettävillä IFRA 2010 -messuilla Neo -median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmää. Esillä on myös Profit-tuoteperhe. Järjestelmien markkinoinnin ja myynnin työkaluja on kehitetty edelleen ja ne esitellään nyt kokonaisuutena ensimmäistä kertaa kansainvälisillä markkinoilla.
Anygraafin teemana messuilla on järjestelmien saumaton yhteistoiminta. Toiminnan painopiste on hallinnassa ja suunnittelussa; hyvin luokiteltu, järjestelmällisesti ja laadukkaasti toimitettu sekä eri julkaisukanavat huomioiva sisältö voidaan toimittaa lukijalle hallitusti. Kokonaisuutta täydentävät levikkijärjestelmän (CProfit) luokittelutieto asiakkaista ja ilmoitusjärjestelmän (AProfit) kyky kohdistaa ja jakaa markkinointi tarkasti kohderyhmille.

Neo on toimitusjärjestelmäominaisuuksiensa lisäksi myös koko julkaisuprosessin yhteen kokoava kehysjärjestelmä. Anygraaf esitelee IFRA:ssa, kuinka hallitaan kokonaisuutta ja julkaistaan sisältöjä niin perinteiseen painettuun lehteen kuin erilaisiin sähköisiin kanaviinkin. Anygraafin Neosta julkaistaan aineistoa myös iPadille. Ratkaisu mahdollistaa automaattisen ja joustavan elektronisen julkaisemisen – ilman kallista ja aikaavievää erillistä suunnittelu- ja taittotyötä. Sähköinen sisältö mukautuu tilanteen mukaan eri lukulaitteille.
IFRA-messut järjetetään Hampurissa 4.-6.10.2010.

Lisätietoja: http://www.ifraexpo.com ja http://www.anygraaf.fi

Share: