Epsonilta uusia langattomia suurkuvatulostimia

16.8.2018 07:52Uutiset » Laitteet
Epsonin T5100 -suurkuvatulostin. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut kaksi uutta T-sarjan suurkokotulostinta, jotka on suunnattu keskitason CAD-tulostinmarkkinoille. Langattomat tulostimet ovat uudelleen muotoiltuja ja pienikokoisia.

Tiedotteen mukaan uudet mallit SureColor T3100 ja T5100 tarjoavat nopeutta, tarkkuutta ja luotettavuutta erittäin virtaviivaisessa sekä pienessä koossa insinööri- ja arkkitehtiyhteisöille. SureColor T3100 on 24 tuuman pöytätulostin ja SureColor T5100 36 tuuman lattiatulostin.

Ainutlaatuisen automaattivaihtotoiminnon avulla tulostimet voivat vaihtaa suurkokoisesta rullapaperista A4-/A3-kokoiseen paperiin ilman että käyttäjien tarvitsee koskea tulostimeen. Tämä sopii erityisesti pienille yrityksille, joilla on erilaisia tulostustarpeita rajallisessa työtilassa.

– SureColor T3100 ja T5100 on suunniteltu erityisesti innovaattoreille eli insinööreille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille, jotka haluavat työtilaan kätevästi sopivan pienikokoisen tulostimen, sanoi Epson Europen vanhempi kuvankäsittelyn tuotepäällikkö Marco van Niekerk.

Share: