Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Gredi ja Exove fuusioituvat

1.11.2023Uutiset

PunaMusta Media -konsernin digitaalisen liiketoimintasegmentin yritykset Exove Oy ja Gredi Oy fuusioituvat 31.12.2023. Uuden yrityksen nimeksi ja siten PunaMusta Median digitaalisen liiketoiminnan kasvubrändiksi tulee Exove. Gredi säilyy yrityksen brändin- ja aineistonhallintaratkaisun Content HUB:in sekä julkaisuautomaation tuotenimenä. Fuusioitu yhtiö työllistää yhteensä 112 kehittäjää, projektipäällikköä ja suunnittelijaa.

Uusi Exove tulee tiedotteen mukaan erottumaan markkinoilla asiantuntijapalveluiden, tuotteiden ja ylläpidon lisäksi erityisesti vihreiden verkkopalveluiden, saavutettavuuden ja tekoälyn hyödyntämisen edelläkävijänä. Digitaalisten palveluiden kokonaisuutta konsernissa täydentää myös RockOn Oy:n tuotetiedonhallintaratkaisut.

– Exoven ja Gredin yhteistyö on syventynyt nopeasti viime kuukausien aikana. Meitä yhdistävät arvot ja työkulttuuri. Etenkin asiakkaiden digitaalisen kasvun näkökulmasta yritysten tarjoomat muodostavat erinomaisen kokonaisuuden. Gredin tunnetut brändin- ja aineistonhallintaratkaisut sekä laaja kokemus verkkokaupoista ja Exoven syvä verkkopalveluosaaminen mahdollistavat monipuolisten verkkokokonaisuuksien rakentamisen, kertoo PunaMusta Median digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Lars Oehlandt.

Konsernin suunnitelmissa on tulevaisuudessa panostaa tekoälyä hyödyntäviin suunnittelu- ja tilauskanaviin, jotta asiakasyritysten polku strategisesta markkinointisuunnittelusta paino-, näkyvyys ja digitaalisten palveluiden toteutukseen sujuisi mahdollisimman saumattomasti ja automaattisesti.

– Rakennamme ratkaisuja, jotka yhdistävät vahvaa sisällöllistä, teknologista ja datan hyödyntämiseen perustuvaa osaamista asiakkaidemme menestymisen kiihdyttämiseksi ja heidän toimintaansa helpottamaan, sanoo PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Arttu Sallinen.

Array
Share: