Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Agfa panostaa teolliseen mustesuihkutulostamiseen

7.2.2022 11:00Uutiset » Laitteet
Agfan Jeti Tauro H3300 UHS LED on tarkoitettu erityisesti display-tuotteiden ja aaltopahvin tulostamiseen. Kuva: Agfa.

Agfa on panostanut teolliseen käyttöön tarkoitettuihin suurkuvatulostimiin ja niiden väreihin. Panostukset ovat tuottaneet tulosta, sillä yritys voitti kolmessa sarjassa EDP Award 2021 -palkinnon. Voittaneet tuotteet soveltuvat display-tuotantoon, sisustuspintojen laminointiin ja nahkatuotteiden koristeluun.

Agfan Jeti Tauro H3300 UHS LED voitti EDP-sarjan taso- ja hybriditulostimet, joiden nopeus on yli 250 neliömetriä tunnissa. Tämä tulostin on Agfan mukaan uusin versio yhtiön lippulaiva-mustesuihkutulostimesta. Se on tarkoitettu erityisesti display-tuotteiden ja aaltopahvin tulostamiseen.

EDP:n tuomariston mukaan Agfa on nostanut Jeti Tauro -sarjan uuden tasolle, joka lisää volyymituotteiden tuotantomahdollisuuksia. Tässä auttavat myös laitteen nopea syöttöjärjestelmä sekä tulosteiden kaksoislastausjärjestelmä.

Agfan InterioJet 3300 -tulostin voitti sarjassa teollisen tulostamisen ja viimeistelyn ratkaisut. Tulostin käyttää ympäristöystävällisiä vesipohjaisia värejä pintojen paperilaminaattien tulostamisessa. Laite on hyvin monipuolinen ja soveltuu kustomoituun tuotantoon sisustamisen markkinoilla. EDP:n tuomariston mukaan uudistettu tulostin edesauttaa siirtymistä analogisesta digitaaliseen tuotantoon sekä markkinoiden tarpeisiin vastaamista.

Agfa on myös kehittänyt nahkatuotteiden koristelua Alussa-tuotantojärjestelmällä, johon kuuluvat Alussa eTU tulostin, Alussa iUL10 värit ja oma työnkulkuohjelmisto. EDP palkitsi Alussa-värit teollisten värien sarjassa, koska ne mahdollistavat nahalle tulostamisen luotettavasti teollisessa mittakaavassa.

Agfa on mukana Fespa-messuilla touko-kesäkuun vaihteessa Berliinissä 2022. Suomessa ja Virossa Agfan mustesuihkutulostimia edustaa Lexplast, joka on mukana Sign, Print & Promotion -messuilla 18.–19.5.2022 Messukeskuksessa.

Array
Share: