Ruotsalainen investointiyhtiö osti Tekniserin

10.4.2017 08:00Uutiset » Toimiala
Kuva on PS-Printin tuotannosta.

Ruotsalainen investointiyhtiö Karnell K4 on yhdessä johdon kanssa ostanut kaikki Tekniseri Group Oy:n osakkeet. Tekniseri on teolliseen painamiseen ja sopimusvalmistukseen keskittynyt konserni.

Myyjät olivat pääomistaja Teknoventure III Ky ja vähemmistöosakas Nordic Option Oy.

Tekniseri tuottaa pääasiassa erilaisia merkintätuotteita teollisuudelle. Vientiä on yli 20:een maahan. Tekniseri Groupin tytäryhtiöitä ovat Tekniseri Oy, Tekniseri Suzhou ja PS-Print Oy.

Tekniseri Oy on vuonna 1986 perustettu teollisuuden sopimuspaino. Tuotteita toimitetaan laajasti teollisuuden kansainvälisiin valmistuskeskittymiin. Tehtaat sijaitsevat Kempeleessä ja Porissa, joissa on myynti, tuotanto, asiakaspalvelu sekä tarvittavat tuotetuki- ja suunnitteluresurssit. Tehtaiden lisäksi Helsingissä sijaitsevassa myyntikonttorissa on myös tuotekehitys ja valmistuotevarasto. Tekniserin liikevaihto oli 6,33 miljoonaa euroa vuonna 2016.

PS-Print on etikettipaino. Sen liikevaihto oli viime vuonna 1,88 miljoonaa euroa.

Karnell K4:n strategiana on tiedotteen mukaan hankkia yksityisesti omistettuja Pohjoismaisia yrityksiä, joilla on vahva markkina-asema valitulla erikoisalueella. Yrityksiä kehitetään yhdessä johdon kanssa pitkäjänteisesti. Karnellin investointeihin kuuluu mm. kompasseja valmistava Silva ja Pohjoismaiden suurin autojen erikoisvarustelija Nordic Vehicle Conversion.

Share: