Showroom, tuotantotilat ja tasotulostin uusiksi

11.12.2020 10:44Uutiset » Advertoriaalit

Tämä on Docus Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Pekka Meriläinen luotsaa suurkuvatulostuksen uranuurtajaa ja alan innovaattoria Arazzo Oy:tä 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Arazzon uudessa neuvottelutilassa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja hyvään akustiikkaan.

Yksi Suomen johtavista suurkuvataloista, Arazzo Oy, on solminut yhdessä Docus Oy:n kanssa sopimuksen Ricohin järeimmästä Ricoh Pro T7210 UV Led -tasotulostimesta. Investoinnilla Arazzo hakee lisää tuottavuutta, monipuolisuutta ja laatua erityisesti kasvaviin sisustuspuolen tulostustarpeisiin.

Arazzo on tehnyt merkittäviä uudistuksia ja investointeja kesän ja syksyn aikana. Panostuksia on tehty uuteen showroomiin, tuotantotiloihin ja uuteen tehokkaaseen Ricohin tasotulostimeen.

Tulosteita kaikille pinnoille

INTERIOR
Tulostetut sisustustuotteet

MARKETING
Visuaalinen markkinointi

INDUSTRIAL
Tulostetut tuotepinnat

STAGE
Näyttelyt ja lavasteet

Tuotantotilojen muutos tehtiin kesällä samalla, kun käynnistettiin uuden show­roomin rakentaminen, jossa on entistä paremmin esillä Arazzon osaaminen ja tuotteet. Showroom on upea ja tuotantotilat ovat entistä avarammat sekä toimivammat. Tilaa on uudessa kokonaisuudessa yhteensä 1400 m2 Vantaan Tammistossa. Muuttomatka ei ollut tällä kertaa pitkä, sillä osoite säilyi entisenä. Arazzo on toiminut jo pitkään Vantaan Tammistosta, josta on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Showroom

Uudessa showroomissa on esillä upeita ratkaisuja ja kokonaisuuksia lattiasta kattoon. Arazzo haluaa tuoda esille tulostamisen mahdollisuudet suunnittelijoi­den, arkkitehtien ja loppuasiakkaiden nähtäväksi. Showroomin ideat ja ilme ovat Arazzon omaa käsialaa alusta loppuun asti. Neuvotteluhuoneiden, työhuoneiden, taukotilojen ja yleisten tilojen pinnat ovat kaikki mietitty ja tuotettu omassa tuotan­nossa.

– Lopputulos on upea vaikkakin vielä pientä hienosäätöä on tarve tehdä. Sitten toivottavasti voimme pitää avajaiset, kertoo Arazzon toimitusjohtaja Pekka Meriläinen.

Arazzon taukotila huokuu rauhallisuutta ja viihtyvyyttä.

Ricoh Pro T7210 UV -tasotulostin

Teknologiainvestointi oli tarkan harkinnan ja testauksen lopputulos. Ensitutustuminen tulostimeen tehtiin FESPA 2019 -messuilla ja ja sitä jatkettiin keväällä 2020 Suomessa Sign, Print & Pack -messuilla, missä Docus ensiesitteli tulostimen Suomessa. Varsinai­set testaukset tehtiin sitten kesällä Docuk­sen asiakkaan tuotantotiloissa Ulvilassa.

– Testeissä saadut tulokset vakuuttivat meidät tuotteen suorituskyvystä tarpeisiim­me, kertoo Pekka Meriläinen ja jatkaa:
– Lisäksi meillä oli jo ennestään kokemusta Ricohin valmistamista tulostuspäistä sekä luottamus Docuksen ja Ricohin tekniseen tukeen ja sitoutumiseen. Docuksen yrittäjien kanssa syntyi sitten tiukan väännön jälkeen myös kaupallinen ratkaisu, myhäilee Pekka tyytyväisenä.
– Yrittäjien kesken pystyimme neuvottelemaan meille sopivan ratkaisun kaikilta osin. Docus teki meille vaihtotar­jouksen, joka oli lopulta helppo hyväksyä.

Työhuoneen tapetit ja tuolin kankaat.

Sisustaminen ja toimitilojen brändäämi­nen

Arazzo antaa suunnittelun vapauden sisustusarkkitehdeille, suunnittelijoille, arkkitehdeille ja designtoimistoille.

– Pystymme tulostamaan lähes kaikille mahdollisille materiaaleille. Avullamme pystyt luomaan kokonaisvaltaisia sisustuksia kaikkialla: yritysten tiloissa, julkisissa tiloissa, hotelleis­sa, ravintoloissa ja kodeissa. Arazzon asiantuntijalta saat käytännön ratkaisuehdo­tuksen ammattitaidolla, lupaa Pekka Meriläinen.

Arazzon laajat materiaalivaihtoehdot ja ideat.

Visuaalinen markkinointi

– Toteutamme mainostajien, mainostoimisto­jen, messuosastojen rakentajien sekä myymälä- ja tuotesuunnittelijoiden ideat. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut suunnittelusta jälkikäsittelyyn ja asennuk­seen. Tarjoamme sähäkkää palvelua nopeaa reagointia vaativassa maailmassa, sillä teemme kaiken tilaukseen liittyvän samoissa tiloissa, päättää Pekka Meriläinen Arazzo Oy:stä.

Ricoh Pro T7210 UV -tasotulostin tuotantokäytössä Arazzon uudessa upeassa tuotantotilassa.

 


 

Ota yhteyttä:


DocusOy
Pasi Julin, puh. 0500 573 111, pasi.julin@docus.fi
Tomi Miilumäki, puh. 044 572 6629, tomi.miilumaki@docus.fi
www.docus.fi


ArazzoOy
Pekka Meriläinen, puh. 040 539 8599, pekka.meriläinen@arazzo.fi
www.arazzo.fi

Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: