Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Niini & Co ja CheckPoint yhteistyöhön

19.1.2022 14:26Uutiset » Toimiala
Yhteistyöstä kertoivat vasemmalta Niini Co:sta Esa Kinnunen, Katja Niini ja Viivi Niini. Checkpointista olivat mukana Timo Yli-Salomäki ja Nicholas Nordström. Kuva: Niini.

Painotalo Niini & Co sekä luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto CheckPoint Production ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla suunnitellaan sekä tuotetaan asiakkaille markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja. Asiakkaat voivat tiedotteen mukaan käytännössä ostaa yhdeltä luukulta luovat ratkaisut ja niiden toteutuksen aineistoiksi.

– Kumppanuutemme CheckPointin kanssa perustuu asiakkaiden asioinnin helpottamiseen, kun luovat ratkaisut ja niiden toteutuksen aineistoiksi voi käytännössä ostaa yhdeltä luukulta. Kokonaisuus tarjoaa asiakkaalle viestinnän ratkaisut kahden osaavan tahon saumattomana yhteistyönä, kuvaa Niinin toimitusjohtaja Katja Niini.

CheckPointin toimitusjohtaja Nicholas Nordströmin mukaan he saavat usein asiakkailtaan tiedosteluja tahosta, jonka kautta he saisivat meidän suunnittelemat myymälä-, tapahtuma- ja muut materiaalit laadukkaasti ja kustannustehokkaasti painettua. Nordström on erittäin tyytyväinen siitä, että Niinin tuote- ja palveluvalikoima voidaan nyt lisätä vaihtoehdoksi asiakkaille.

Niini & Co on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1957. Niinin palvelut kattavat monipuolisen painotuotevalikoiman digitaalisista palveluista laajaan tarjontaan erilaisia painotuotteita pakkauksista suurtulosteisiin. Yrityksen tekemille painotuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

CheckPoint on vuonna 2007 perustettu luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto, joka toteuttaa ratkaisuja markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Ydinosaamiseen kuuluvat brändi-ilmeen suunnittelu ja freesaus, erilaiset visuaalisen viestinnän toteutukset, pakkaussuunnittelu, digi- ja printtiaineistojen taittotyöt sekä taidokas tuotekuvaus.

Array
Share: