Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Demopäivät tällä viikolla jo kymmenennen kerran

8.9.2023Uutiset
Graafisen alan laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä Demopäivät-tapahtuma avaa ovet kahdeksassa osoitteessa 13.–14. syyskuuta. Kuvissa tunnelmia vuoden 2022 tapahtumasta.

Avoimien ovien tapahtuma Demopäivät järjestetään jo kymmenettä kertaa 13.–14.9. Mukana on ennätysmäärä järjestäjäyrityksiä, kaikkiaan kahdeksan.

Demopäivät on vuosittainen visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja materiaalimaahantuojien avoimien ovien tapahtuma ympäri pääkaupunkiseutua. Tällä kertaa tapahtuma on tarkoitus järjestää kahdeksan eri yrityksen tiloissa 13.–14. syyskuuta. Oviaan pitävät avoinna seuraavat yritykset: Antalis, Canon, Docus, KTA-Yhtiöt, Sesoma, Signcom, Spandex ja ensimmäistä kertaa Vink Finland.

Alla tietoja yrityksittäin, mitä Demopäivillä on nähtävissä. Tapahtuman sivustolla demopaivat.fi löydät myös tarkemmat tiedot yrityksistä.

Antalis esittelee Vantaan showroomillaan erilaisia suurkuvalaitteita sekä -materiaaleja opasteisiin, mainontaan, sisustukseen ja ajoneuvojen teippauksiin. Painopapereiden osalta Antalis keskittyy Creative Power -tuotteisiin eli laajaan designpaperivalikoimaan.
– Suurkuvatuotannon uutuus on mm. CWT-laminointipöytä, joka on nähty aiemmin vain Fespa-messuilla. Lisäksi esillä on Epsonin julistetulostin SC-T7700, jolla saadaan 50×70 cm:n ja 70×100 cm:n kokoiset julisteet suoraan valmiina koneesta, kertoo suurkuvapuolen liiketoimintajohtaja Christer Carlsson.
Antalis on yhdistänyt Demopäiviin myös omat Pakkauspäivät, jossa keskitytään ympäristöystävällisiin pakkauslaitteisiin ja -tuotteisiin.
Osoite: Tahkotie 2, Vantaa.

Canon kutsuu kävijät tutustumaan graafisen tulostamisen ja painamisen ratkaisuihin Canon Point Showroom -näyttelytilaansa Vantaalle. Esillä ovat niin arkkisyöttöisen väridigipainamisen uusi imagePRESS V -tuoteperhe kuin suurkuvatulostamisen Arizona-, Colorado-, ColorWave- ja imagePROGRAF-ratkaisut.
Osoite: Hakamäenkuja 11 B, Vantaa.

Docuksen Demopäivät järjestetään yrityksen suuressa showroomissa Vantaan Tammistossa. Showroomissa on tänä vuonna paljon uutuuksia.
– Esillä on ensimmäistä kertaa Ricohin huippuuutuus C9500-digipainokone ja hybriditasotulostin TF6251 sekä runsaasti viimeistely- ja jälkikäsittelylaitteita. Lattialla on esimerkiksi Multicamin CNC-jyrsin mallia Apex 3r, Docus Oy:n toimitusjohtaja Pasi Julin kertoo ja jatkaa:
– Lisäksi meillä on esillä Suomen laajin diginäyttöjen valikoima.
Osoite: Sähkötie 8, Vantaa.

KTA-Yhtiöt Oy tarjoaa kävijöille uusia teknologioita, ohjelmistoja, materiaaleja ja tarvikkeita Tuusulan KTA World -näyttelytilassa, jossa on kuumana myös hampurilaisgrilli. Suurkuvatuotantoon KTA esittelee kustannustehokkaat Platinum-sarjan suurkuvatulostimet, Kongsberg-tasoleikkurin sekä Epsonin ja Fujifilmin laiteratkaisuja. Ohjelmistopuolella on esillä muun muassa Fujifilm XMF ja Calderan ripit.
X-Riteltä esillä on spektrofotometri, joka on erityisesti suunniteltu sublimaatiotulostuksen värinhallintaan. Platinum sarjan Q-Cut mini -leikkuri on mielenkiintoinen uutuus automaattileikkuripuolella.
Lisäksi esillä on laite- ja materiaalitarjouksia.
Osoite: Jusslansuora 20 D, Tuusula

Sesomalla on esillä ideoita ja uusia käyttökohteita niin pieniin kuin suuriinkin toteutuksiin: sisustukseen, mainontaan, merkintään ja huomion keräämiseen. Laitepuolella esillä on muun muassa Mutohin, Canonin, Seronin ja Summan teknologiaa sekä kangastulostukseen d.gen Teleios Hexa. Demotilassa on esillä myös uusia Expolincin telineratkaisuja sekä materiaaliuutuuksia.
Osoite: Mittalinja 5, Vantaa

Signcomin tarjoamat monipuoliset ratkaisut ovat esillä yrityksen demotiloissa Helsingin Herttoniemessä. Esillä on kattava valikoima tuotantolaitteita niin rullalta rullalle -tulostukseen, esinetulostukseen kuin DTG- ja DTF-tekstiilitulostukseenkin. Signcomin tiloissa on mahdollista testata, onko oikea vaihtoehto DTF, DTG vai HTV. Esillä on mm. Mimakin uusi TxF150-75 DTF-tulostin yhdistettynä Adkinsin Inline800-kuivuriin ja Brotherin uutuus. Lisäksi esillä on nopea rullatulostin Mimaki JV330 varustettuna XY-leikkurilla ja kolmen samanaikaisen rullan syöttölaitteella. Esillä on myös erilaisia sisustusmateriaaleja ja -ratkaisuja.
Osoite: Asentajankatu 5 A, Helsinki

Spandex Demo & Training Center Tuusulassa tarjoaa tuttuun tapaan paljon nähtävää. Esillä on yhteensä toistakymmentä suurkuvatulostinta, leikkuria tai jälkikäsittelylaitetta materiaaleista puhumattakaan.
– Tänä vuonna valokeilassa ovat laite-esittelyjen ja uutuuksien lisäksi myös Wrap & PPF. Kannattaa tulla katsomaan PPF:n teippausnäytöstä ja kuulemaan vinkit yliteippaukseen ja PPF-maalinsuojakalvojen asennukseen. Averyn ja 3M:n yliteippaustarrojen & STEKin PPF-kalvojen lisäksi esittelyssä on monia erilaisia kalvo-, tarra- ja tulostusmateriaaleja, kertoo Spandex Finlandin markkinointipäällikkö Hanna Jauhola.
Laitedemoissa Spandex esittelee HP:n suurkuvatulostimia ja Rolandin tulostimia. Jälkikäsittelyä esitellään mm. Summan ja Keencutin leikkureilla sekä Neschenin ja Rollsrollerin laminaattoreilla.
– Uutena kokonaisuutena esittelemme Direct-to-Film-siirtokuvatulostusta. Ensiesittelyssä on Rolandin uusi BN-20D DTF-tulostin, joka näyttää, miten DTF-prosessi etenee siirtokuvan tulostuksesta uunin kautta prässäykseen ja valmiiksi tuotteeksi.
– Lisäksi esillä on myös jotain täysin uutta, josta saamme kertoa lisää vasta Demopäivillä, Jauhola vinkkaa.
Osoite: Jusslansuora 10, Tuusula.

Vink. Laajasti suurkuvatuotannon erilaisia materiaaleja edustava Vink on ensimmäistä kertaa mukana Demopäivillä. Tuotteet ovat esillä yhtiön Keravan tiloissa, hyvin lähellä Vantaan rajaa.
– Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, materiaaleihimme ja henkilökuntaamme. Meillä on esillä materiaaleja, teippausdemo ja lisäksi järjestämme halukkaille kierroksia tuotantotiloihimme sekä varastoon. Paikalla on myös ruokarekka tarjoilemassa herkkuja nälkäisille kävijöille, kertoo Vink Finlandin markkinointipäällikkö Antti Kokkonen.
Osoite: Sortilantie 3, Kerava.

Lisätietoa: demopaivat.fi.

Share: