Varaa aika turvalliselle ja henkilökohtaiselle tutustumiskäynnille!

30.9.2020Highlights

Kaupallinen yhteistyö: Antalis Oy.

Antalis Oy:llä on Vantaan Tahkotiellä paperin, suurkuvan ja pakkaamisen demotiloihin avoimet ovet aina yhteyshenkilön kanssa tapaamisesta sovittaessa. Näin pienryhmä-tapaamiset pysyvät turvallisina ja tutustuminen laitteisiin ja materiaaleihin sujuu miellyttävämmissä merkeissä.

PAPERS SHOWROOM
Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen toivottaa tervetulleeksi kaikki paperituotteista kiinnostuneet: ”Näyttelytilassamme on esillä runsaasti inspiroivia painotyönäytteitä ja laaja valikoima näytearkkeja kaikista paperi- ja kartonkituotteistamme. Tarvittavia painamattomia näytteitä on mahdollista ottaa myös mukaan, jolloin oman projektin materiaalivalinta nopeutuu. Materiaalimallien lisäksi meiltä on mahdollista tilata suunniteltua painotyötä muistuttava rakennemalli (dummy). Paperikonsulttimme ja muut yhteyshenkilömme ovat käytettävissänne, kun haluatte katsoa näytteitä tai tarvitsette lisätietoa eri materiaaleistamme!”

VISUAL COM SHOWROOM
Suurkuvaratkaisujen esittelylle on Tahkotiellä varattu ruhtinaalliset tilat, jonne mahtuu kaikenlaisia suurkuvalaitteita: tulostimia, leikkureita, laminaattoreita, sublimaatioprässejä ym. ”Tilassa voi kätevästi pitää työnäytöksiä ja esitellä laitteidemme toiminnan lisäksi suurkuvamateriaaleja ja niiden soveltuvuutta erilaisiin käyttökohteisiin. Pienryhmissä tämä on näin korona-aikana turvallista. Meiltä löytyy ajankohtaisia antibakteerisia tuotteitakin, joita esittelemme erittäin mielellämme!”, kertoo tyytyväisenä Visual Com -liiketoiminnan vetäjä Mika Pöllänen.

PACKAGING SHOWROOM
”Pakkausratkaisuihin tutustuminen, materiaalien esittely ja laitteiden testaaminen käy sujuvasti näyttelytiloissamme”, toteaa Packaging Solutions myyntipäällikkö Risto Janhunen ja jatkaa: ”Pienikin parannus nykyisiin toimintatapoihin saattaa luoda mahdollisuuksia tuntuviin säästöihin niin ajassa kuin rahassakin. Oman pakkausprosessin tarkastelu ja avoimesti uusien vaihtoehtojen punnitseminen kannattaa aina!”

Varaa oma aika käynnillesi yhteyshenkilöltäsi! Tervetuloa Tahkotielle!

ANTALIS OY
Tahkotie 201530 Vantaa
etunimi.sukunimi@antalis.com
www.antalis.fi

ASIAKASPALVELU

Paperit
Puh. 0201 800 200

Suurkuva
Puh. 0201 800 254

Pakkaaminen
Puh. 0201 800 255

asiakaspalvelu@antalis.com


 

Tämä artikkeli on julkaistu Print&Median Highlights-lehdessä 30.9.2020.
Print&Median koko arkisto on luettavissa Lehtiluukusta.

Share: