Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Messutoiminta käynnistyy Tampereella

26.8.2021 08:58Uutiset » Tapahtumat
Alihankinta-messut järjestettiin viimeksi vuonna 2019. Kuva: Tampereen Messut/Otto Vainio.

Messutapahtumat käynnistyvät Tampereella laajemmassa mitassa syyskuun alussa. Tampereen Messut -konsernin tapahtumasyksy alkaa syyskuussa rakentamisen ja asumisen Asta-messuilla. Kuun lopussa järjestetään teollisuuden ammattilaisten Alihankinta-messut.

– Asta ja Alihankinta saadaan toteutettua asetettujen turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Ihmisten käytöstä messuilla voi verrata lähinnä kulkemiseen kaupassa. Tosin messuilla turvavälien noudattamista voidaan valvoa jopa paremmin ja estää henkilökunnan avulla jonojen ja ruuhkien syntymistä, sanoo Tampereen Messut -konsernin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Kolmipäiväisille Asta-messuille 3.–5.9.2021 asetettu kävijämäärärajoitus on 4 000 kävijää per päivä ja kolmipäiväisille Alihankinta-messuille 21.–23.9.2021 6 000 kävijää per päivä.

Tuomas Räsänen uusi toimitusjohtaja

Tampereen Messut Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Hannu Vähätalon siirtyessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tuomas Räsänen. Vähätalo jatkaa Tampereen Messujen toimitusjohtajana kuluvan tilikauden loppuun perehdyttäen samalla seuraajansa.

Räsänen siirtyy Tampereen Messujen palvelukseen Lindström Oy:n tulosyksikön johtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut Etelä-Suomen tulosyksikön liiketoiminnoista ja niiden kehittämisestä ollen myös Lindström Suomen johtoryhmän jäsen.

Tuomas Räsänen aloittaa Tampereen Messut -konsernissa 1.9.2021 liiketoimintojen kehitysjohtajana ja toimitusjohtajana 1.1.2022.

Share: