Suomen Konica Minoltalle laatusertifikaatti

17.12.2014 09:13Uutiset » Toimiala

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on sertifioinut toimintansa ISO 9001:2008 mukaiseksi. Sertifiointi kattaa kaikki Suomen Konica Minoltan toiminnot ja paikkakunnat. Myös emoyhtiö Konica Minolta Inc. on yltänyt kärkisijoille laadunhallinnan mittauksessa.

– Konica Minoltan tavoite on tehostaa ja optimoida asiakkaidensa toimiston tulostusympäristöä, digitaalisia tuotantoympäristöjä sekä tehostaa dokumentinhallintaan liittyviä työnkulkuja ja prosesseja. Pitkäaikaista kumppanuutta haemme tarjoamalla asiakkaidemme tarpeisiin suunniteltuja ainutlaatuisia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja, ja näissä pyrkimyksissä saamamme serfitiointi on vahvasti tukena, toteaa Pertti Mäkitalo, Konica Minolta Suomen toimitusjohtaja.

Sertifikaatin on myöntänyt DQS, yksi maailman johtavista auditointiyrityksistä. Sertifikaatti kattaa kaikki Suomen Konica Minoltan toiminnot ja paikkakunnat sekä soveltamisalat, jotka ovat tulostuksen-, dokumenttien- ja sisällönhallinnanratkaisujen ja ICT-ratkaisujen myynti sekä projekti-, ylläpito- ja kehittämispalvelut.

Emoyhtiön laadunhallinnan mittauksen toteutti Japanin insinööri- ja tiedemiesyhteisö JUSE kahdeksannen kerran. JUSE:n laadunhallintatutkimus tarkastelee puolueettomasti yritysten nykyistä laadunhallintaa ja perustaa arvionsa kuuteen eri osa-alueeseen, joilla osoitetaan sitoutuminen ja käytännön toimet laadun parantamiseen. Tutkimuksessa oli mukana yli 600 pääasiassa japanilaista teollisuusyritystä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: