Flowmanille jättisopimus Kiinassa

23.8.2012 11:09Uutiset » Toimiala

Flowman_Phoenix

Phoenix Publishing and Media Group on valinnut oululaisen Flowmanin ratkaisut työnkulkuun ja online-asiointiin uudessa tuotantolaitoksessaan Nanjingissa. Yritykselle asennetaan Flowman Virtual Prepress ja Virtual Front Desk. Kokonaisuus pitää sisällään reaaliaikaisen prosessin seurannan sekä konsernin sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Se automatisoi kaikki prepress-työvaiheet, jonka ansiosta saadaan eliminoitua useita virhemahdollisuuksia tuotantoprosessissa.

– Sopimus Phoenixin kanssa on erittäin merkittävä askel, koska kyseessä on ensimmäinen kauppamme valtionyhtiön kanssa. Tähän kategoriaan pienyrityksillä ei perinteisesti ole juurikaan ollut mahdollisuuksia päästä. Tämä nostaa meidät uudelle tasolle Kiinan markkinoilla, kertoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

– Flowmanin ainutlaatuinen tuotekonsepti ja pitkäjänteinen asiakastyö Kiinassa sai meidät vakuuttuneeksi. Flowman auttaa meitä parantamaan asemiamme vientimarkkinoilla sekä tehostamaan tuotantoamme suuressa mittakaavassa, kertoo Jiangsu Phoenix Printing Production Ltd:n toimitusjohtaja Tony Cheng.

Kuvassa: Phoenix Groupin hallituksen puheenjohtaja Mr Chen Haiyan, Jiangsu Phoenix Printing Productionin toimitusjohtaja Tony Cheng ja Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

Flowman on tullut tunnetuksi sanomalehtituotannon web-pohjaisten asiointi- ja tuotannonhallinnan ratkaisuistaan. Viime vuoden aikana toiminnallisuutta on kehitetty voimakkaasti aikakauslehti- ja kirjatuotannon suuntaan yhdessä Flowmanin kiinalaisten asiakkaiden kanssa. Tästä kehitystyöstä esimerkkinä mainittakoon integraatio suosittuun Kodak Preps -arkkiasemointiohjelmaan, joka helpottaa Flowmanin ratkaisujen käyttöönottoa Kodak-asiakkaille. Suomessa Flowmanin operatiivisesta toiminnasta vastaa Jaicom Oy.

Phoenix Publishing and Media Group (www.ppm.cn) on Kiinan suurin kirjakustantaja yli 11 000 työntekijällään 34 toimipisteessä. Yhtiön pääkonttori on Nanjingissa, Jiangsun provinsissa. Jiangsu Phoenix Printing Production Ltd on sen painotuotantoon keskittyvä tytäryhtiö.

Share: