Odotukset ylittävä investointi

15.2.2019 13:53Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Seri-Deco Oy:lle tehty maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Lightpress on ensimmäinen HP Latex R2000:n omistaja Suomessa. Yrityksen myyntiä vetää Jani Turunen.

Kaarinalainen painotalo Lightpress Oy osti syksyllä Seri-Decolta HP Latex R2000 -tasotulostimen, joka on muuttanut yrityksen toimintaa radikaalisti. Tuoterepertuaari ja kapasiteetti ovat kasvaneet ilman ylimääräisiä rekrytointeja. Lightpress on ensimmäinen R2000:n omistaja Suomessa.

– Oli aika investoida tasotulostukseen vihdoin ja viimein. Myynnin ja tuotteiden kannalta tulostin on osoittautunut vielä odotettuakin suuremmaksi kehitysaskeleeksi. R2000 on muuttanut tuotantoamme aika suuresti, Lightpressin myynnin vetäjä Jani Turunen kertoo.

Jälki on viimeisen päälle hyvää ja materiaalia kunnioittavaa. Olemme pystyneet kasvattamaan kapasiteettiamme huomattavasti henkilömäärää lisäämättä.

Taustalla pitkäaikainen yhteistyö

HP Latex -tulostimen edut ovat olleet kiistattomat Lightpressille. Hajuttomat värit mahdollistavat esimerkiksi erilaisten tapettiprinttien, akustiikkalevyjen ja teippien tuotannon sellaisiin tiloihin, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia.

– Jälki on viimeisen päälle hyvää ja materiaalia kunnioittavaa. Olemme pystyneet kasvattamaan kapasiteettiamme huomattavasti henkilömäärää lisäämättä, Turunen paljastaa.

Tulostin on toiminut teknisesti, mutta niin on toiminut myös Seri-Decon palvelu. Materiaalien osalta yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo pidempään. Uuden tulostimen myötä kumppanuus on nyt syventynyt entisestään.

– Se aina helpottaa asioiden hoitamista, kun on ihmisiä, joiden kanssa on tehty yhteistyötä jo useita vuosia. Tulostimen asennus ja käyttökoulutus sujuivat sovitusti, ja kone oli käynnissä aika nopeasti siitä hetkestä, kun laatikko oli saatu auki, Turunen kertoo.

Valkoinen väri HP LATEX R2000 -tasotulostimessa
• Erityisen peittävä
• Kellastumaton
• Operaattoriystävällinen
• Huoltovapaa
• Värin hukka minimaalinen
verrattuna muihin väriteknologioihin

Vain mielikuvitus rajana

Vaikka R2000 hankittiin Lightpressille tasotulostimeksi, tulostaa se tarvittaessa myös rullamateriaalille. Kokonaisuudessaan uusi tulostin on ollut yritykselle nappihankinta.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen. Haluamme nyt jatkuvasti kokeilla kaikkea uutta ja kyllä siellä tuotannon puolella on hommaa pysyä perässä siinä, mitä me myyjät keksimmekään, Turunen naurahtaa.

– Olemme tätä nykyä kilpailukykyisempi ja laadukkaampi yritys, koska pystymme tarjoamaan tuotteita, jotka eivät olleet aiemmin mahdollisia, hän summaa.

HP Latex R2000 esiteltiin maailmalle vuoden 2018 keväällä Fespa-messuilla.


Seri-Deco Oy palvelee visuaalista viestintää toteuttavia yrityksiä Suomessa jo yli 40 vuoden ajan. Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja ja laitteita kuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille pinnoille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon. Ota yhteyttä!

SERI-DECO OY
Jusslansuora 15, 04360 Tuusula
Asiakaspalvelu: 010 841 8080
myynti@seri-deco.fi

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: