Näyttävää pintaa ja idearikasta sisältöä

17.6.2021 10:42Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Docus Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Margit Lindholm luotsaa mainonnan ja markkinoinnin monitoimitaituri Elidoa. Palvelun lähtökohta yhtiössä on laatu, nopeus ja kustannustehokkuus.

Täyden palvelun markkinointi-, viestintä- ja digitoimista Elido Oy ja Docus Oy ovat solmineet sopimuksen Ricohin järeimmästä Ricoh Pro T721O UV Led -tasotulostimesta. Investoinnilla Elido hakee lisää tuottavuutta. monipuolisuutta ja laatua erityisesti kasvavaan suurkuvapuolen tulostustarpeisiin.

Elido on vuonna 2009 perustettu kotimai­nen mainonnan ja markkinoinnin monialatoi­misto, joka tuottaa kaikki markkinoinnin palvelut suunnittelusta tuotantoon ja asennuksiin asti. Elidon lnnobrand-yksikkö suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia suurkuvatuotteita markkinointiin, sisustuk­seen, brändäykseen, tapahtumiin ja teollisuuteen. Elidon palveluihin sisältyy vahva verkkopalveluiden osaaminen ja sisällöntuotanto sekä digitaalisiin että printtimedioihin.

Ratkaisu

Testitöiden ja neuvottelujen jälkeen solmittiin kumppanuussopimus, jonka myötä Docus toimittaa Elidolle Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimen ja digital signage -palvelut. Yhteistyösopimuksen myötä Elido Oy voi tarjota asiakkailleen entistä laajemmat palvelut uuden tasatulostimen ja digitaalisten mainos- ja infonäyttö­ratkaisujen avulla. Investoinnilla ja yhteis­työsopimuksella Elido Oy hakee lisää tuottavuutta, monipuolisuutta ja laatua erityisesti kasvavan sisustusalan tulostustar­peisiin ja laajeneviin viestintämuotoihin. Ricoh T7210 tasotulostin korvaa Canon Oce Arizona -tasotulostimen. Digital signage
-palvelut täydentävät Elidon viestintäratkai­su- ja sisällöntuotantopalveluita.

Ricoh Pro T7210 UV LED on järeä tasotulostin. Kuva: Ricoh.

Investoinnin hyödyt

Tuotannon läpimenoaika on nyt yli kaksi kertaa tehokkaampaa kuin aikaisemmin. Uuden tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m2/h ja tulostusala 2100 mm x 3200 mm. Valkoisen värin tulostamisen tehokkuus ja laatu paranevat huomattavasti. Tulostimesta vakiona löytyvä primer avaa uusia mahdollisuuksia hankalille materiaa­leille tulostettaessa. Laitteistolla voidaan tulostaa mm. akustiikkalevyille, puulle, akryylille, metallille, lasille ja pahville, jopa 11 cm paksuille materiaaleille. Tulostimessa on Ricohin kehittämät kestävät ja varmatoimi­set teollisuustason Gen5-tulostuspäät, jotka ovat laajasti käytössä monilla laitevalmista­jilla.


Ota yhteyttä Docukseen tai Elidoon:

Pasi Julin: 0500 573111 / pasi.julin@docus.fi
Tomi Miilumäki: 044 572 6629 / tomi.miilumaki@docus.fi
Margit Lindholm: 0400 896 226 / margit.lindholm@elido.fi

 

 

 

Share: