Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Lähde syksyiselle messuretkelle Tukholmaan

22.8.2023 09:30Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Grafitrio Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Grafitrion isä ja poika, Kurre ja Rasmus Wahlstedt, lähtevät Tukholman messuille palvelemaan suomalaisia messukävijöitä.

Tukholmassa järjestetään Sign & Print Scandinavia -messut 19.-21.9. Messuilla suomalaisia kävijöitä on palvelemassa Grafitrion Rasmus ja Kurre Wahlstedt.

Grafitrion edustamalla Morganalla on messuilla esillä laaja valikoima huippuluokan viimeistelylaitteita eri kategorioista, aina vihkolaitteista ja yleisviimeistelijöistä tasoleikkureihin ja laminaattoreihin sekä moniin muihin mielenkiintoisiin laitteisiin.

Esillä on mm. moderniin digitaaliseen painamiseen suunniteltu monipuolinen uutuusviimeistelijä Morgana Colorcut SC6500, jossa yhdistyvät sekä kompakti koko että helppo siirrettävyys. QR-koodit mahdollistavat laitteen työskentelyn itsenäisesti ilman jatkuvaa läsnäoloa, jolloin jokainen arkki voi olla eri työ. Imumattoalistus takaa varman syötön arkeille.

– Laitteella hoidat hommat kuin hommat: muotoonleikkaus ja nuuttaus mahdollistaa esimerkiksi kotelot, pakkaukset, roikottimet yms. Samalla ajolla onnistuvat niin käyntikortit kuin personoidut kotelotkin, myös tarrojen ritsaus/viilloitus sekä muotoonleikkaus onnistuu. Laitteella voit myös perforoida, joten voit myös helposti tehdä alekuponkeja tai vaikkapa joulukalenterin avattavilla luukuilla, Grafitrion Kurre ja Rasmus Wahlstedt kertovat.

Tänä keväänä lanseerattu ColorCut SC6500 on Tukholmassa ensimmäistä kertaa esillä Pohjoismaissa.

– Koneemme ovat paikan päällä livenä ja valmiina näyttämään kuinka helppoa ja tehokasta niiden kanssa työskentely on. Tule kokemaan käytännössä, miten voit mullistaa työprosessisi, Wahlstedtit lisäävät.


Kurre ja Rasmus Wahlstedt ovat valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi koko messujen ajan. Sovi tapaaminen: Kurre +358 400 411 894 tai  Rasmus +358 40 566 8914.

Sign & Print Scandinavia järjestetään 19.–21.9. Tukholman Kistamässan-messukeskuksessa.

Lisätietoa Grafitriosta: grafitrio.com
Lisätietoa messuista: Sign & Print Scandinavia

Array
Share: