Luovia graafisia toteutuksia kaikille materiaaleille

10.5.2019 11:19Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Canon Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Helsinkiläisen Laser Cut Studion omistaja Adam Rowe keskittyy tekemään tulostussovelluksia laajalle materiaalivalikoimalle: muovista puuhun ja metalliin.

Helsinkiläinen Laser Cut Studio tekee tilauksesta erilaisia luovia tulostussovelluksia laajalle materiaalivalikoimalle muovista puuhun ja metalliin. Vuosien varrella tasaisesti kasvaneet tilausmäärät ovat kasvattaneet tarvetta myös tehokkaammille teknologioille. Tarkan tutkimustyön jälkeen Laser Cut Studiossa päädyttiin hankkimaan Canonin Océ Arizona -tasotulostin ja Zünd-tasoleikkuri.

Yrityksen suosituimpia tuotteita ovat tällä hetkellä erityisesti korut, taidetulosteet, sisustustuotteet ja messuosastot. Tilausten koko saattaa vaihdella yksittäisistä tuotteista kymmenien tuhansien kappaleiden tilauseriin.

– Asiakkaitamme ovat muun muassa korusuunnittelijat, PR-toimistot, mainostoimistot ja taidegalleriat. Koska tuottamamme erät ovat kooltaan niin eri kokoisia, tarvitsimme avuksemme hyvien laitteiden lisäksi myös helppokäyttöiset ohjelmistot, jotka auttavat prosessien hallinnassa, Laser Cut Studion omistaja Adam Rowe kertoo.

Halusimme hankkia kestävät laitteet, joilla voi tulostaa lähes kaikille materiaaleille ja tuottaa kaiken kokoisia, vähän erikoisempiakin tuotteita.

Tehoja tuotantoon ympäristöystävällisyyttä unohtamatta

Laser Cut Studio on erikoistunut ympäristöystävällisiin koivuvanerituotteisiin. Adam Rowen mukaan Canonin teknologiat soveltuvat puutuotteisiin erityisen hyvin. Yrityksen tärkein arvo, ympäristöystävällisyys näkyy myös teknologiavalinnoissa. Laitteiden kestävyys ja pitkäikäisyys takaavat, ettei laitteita tai niiden osia tarvitse vaihtaa usein.

Uudet ohjelmistot ja laitteet ovat helpottaneet myös virtaviivaistamaan tuotantoprosessin niin, että tuotantoajat ovat lyhentyneet ja kustannukset laskeneet. Näin lopputuotteen hinta on pysynyt alhaisena ja laatu korkeana. Laser Cut Studion valmistamilla tuotteilla on korkean laadun lisäksi myös poikkeuksellisen nopeat toimitusajat, jotka tehokkaat teknologiat ovat mahdollistaneet.


Share: