Telrol osti kuusi etikettipainokonetta Xeikonilta

25.10.2016 09:05Uutiset » Toimiala
 Telrolin toimitusjohtaja Hoessein Hadaoui panostaa kasvuun.
Telrolin toimitusjohtaja Hoessein Hadaoui panostaa kasvuun.

Hollantilainen etikettejä tuottava Telrol Group ostaa Xeikonilta kuusi CX3 -etikettipainokonetta. Yrityksellä on nyt yhdeksän Xeikonin laitetta. Kauppa on Xeikonin historian suurimpia.

Telrolilla on Almeressä digitaalisen painamisen keskus, jossa on jo yhdeksän Xeikonin painokonetta. Niistä 3300-koneet painavat ICE-toonerilla ja CX3-koneet QA-CH-toonerilla. Ensimmäinen kone hankittiin vuonna 2009, ja nyt keskus on tiedotteen mukaan Euroopan suurin digitaalinen etikettipaino.

Telrol valitsi Xeikon CX3-koneen, koska sen avulla pystytään painamaan korkeatasoisia etikettejä tavanomaisille materiaaleille. Telrolin toimitusjohtaja Hoessein Hadaoui sanoo, että laite toimii hyvin suurella nopeudella, täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset ja tarjoaa mahdollisuuden painaa peittävää valkoista väriä yhdellä ajolla.

CX3 on viisivärinen painokone, jonka resoluutio on 1200 x 3600 ja tuotantonopeus parhaimmillaan 30 metriä minuutissa.

Telrol Group koostuu useista eri nimellä toimivista yrityksistä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 500. Yritys kertoo olevansa Euroopan suurin itsekiinnittyvien etikettien ja rullaetikettien tuottaja. Yrityksen pääomistaja on eteläkorealainen Hansol Paper.

Share: