UPM laajentaa metsien sertifiointipalvelua

13.3.2014 09:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut

UPM laajentaa sertifiointipalvelutarjontaansa Suomessa ja valmistelee oman PEFC-ryhmäsertifikaatin käyttöönottoa vuoden 2014 aikana. Se tarjoaa UPM:n metsänomistaja-asiakkaille mahdollisuuden hankkia kestävästä metsätaloudesta viestivä sertifikaatti UPM:n sertifiointiryhmän jäsenenä.

– Metsänomistajalle UPM:n PEFC-sertifiointiryhmään liittyminen on helppo, turvallinen, kustannustehokas ja riskitön, UPM:n avainasiakaspäällikkö Eija Kuusisto sanoo. UPM hoitaa Kuusiston mukaan sertifiointiin liittyvät hallinnolliset asiat metsänomistajan puolesta. Sertifikaattiin liittyneet saavat ajantasaisen tiedon sertifioinnissa tapahtuvista muutoksista ja voivat luottaa siihen, että metsien hoito ja käyttö ovat PEFC:n vaatimusten mukaista.

– PEFC-sertifiointi on ollut Suomessa laajamittaisesti käytössä jo yli viisitoista vuotta ja tällä hetkellä lähes 95 prosenttia talousmetsistämme on PEFC-sertifioitu. UPM on ollut mukana PEFC-järjestelmässä sen alusta lähtien ja tuntee sen vaatimukset. UPM:n oman sertifiointiryhmän käyttöön ottoon kynnys on siis matala, Kuusisto toteaa.

Kuva: UPM.

Share: