Sukupolvenvaihdos Pyrollissa

16.8.2013 10:25Uutiset » Toimiala

Pyroll_perhekuva

Pyrollin perustajan, teollisuusneuvos Reino Uusitalo, tytär Irene Isotalo on nimitetty Pyroll Pakkausten toimialajohtajaksi syyskuusta alkaen. Vastuulla tulee olemaan pakkaustoimialan johtaminen ja kehittäminen. 1.1.2014 alkaen Irene Isotalo tulee toimimaan oman toimen ohella konsernin hallinnollisena toimitusjohtajana.

Hannu Vakkari jatkaa konsernin toimitusjohtajana vuoden loppuun. 1.1.2014 alkaen Pyrollin kolme toimialajohtajaa Ilkka Haitti (Pyroll Sopimusjalostus), Irene Isotalo (Pyroll Pakkaukset) ja Vesa Välimaa (Pyroll Paperitukku) tulevat raportoimaan suoraan Pyrollin hallitukselle. Muutoksen myötä itsenäisempien toimialojen on mahdollista reagoida nopeammin muuttuviin markkinatilanteisiin ja asiakastarpeisiin.

Pyrollin hallituksen puheenjohtaja on teollisuusneuvos Reino Uusitalo. Perhettä edustavat jäsenet ovat Irene Isotalo, Aleksi Uusitalo, Eeva Uusitalo ja Kaisa Uusitalo. Muut jäsenet ovat Niilo Pöyhönen ja Timo Tiihonen.

Muita nimityksiä Pyroll Pakkauksissa

Jari Saari on nimitetty johtajaksi, Paperipakkaukset 1.8.2013 alkaen. Jarin vastuulla ovat Pyrollin Kotkan, Lempäälän ja Ypäjän tehtaat sekä Pyroll Pakkausten hankintatoimi, laatu ja tuotekehitys.

Otto Kivi on nimitetty Pyroll Pakkausten vientijohtajaksi 1.9.2013 alkaen.

Merja Mäkilä on nimitetty kotimaan myynti- ja markkinointijohtajaksi 1.9.2013 alkaen.

[Kuvassa Reino Uusitalon perhe, oikealla Irene Isotalo.]

Share: