Tervetuloa uusille sivuille

22.9.2015 23:46Uutiset » Tuotteet ja palvelut

43731775_m

Tässä minä nyt olen. Print&Median uudet verkkosivut. Olen joutunut pitämään kynttilää vakan alla jo lähes puoli vuotta. Kymmenensien FinnGraf-messujen avajaispäivän kunniaksi roihahdin vihdoin liekkiin ja näkyviin teille kaikille. Liekkiin leimahti samalla myös Facebook-sivumme. Tykkäämällä perjantaihin 25.9. mennessä FB-sivuistamme osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Minä tarjoan teille useita uusia ominaisuuksia. Päivittäin julkaisemani uutiset sisältävät nyt kommentointimahdollisuuden, viikottain lähettämäni uutiskirje on uudistunut ja uusia osioitani ovat myös blogi ja vanhojen lehtien antoisat artikkelipoiminnat. Haluan myös tuoda paremmin esille lehteä. Sinulla on nyt mahdollisuus ostaa lehti digitaalisena näköisversiona ja pian esillä tulee olemaan koko Print&Median lehtiarkisto sisällysluetteloineen. Sisältöäni saat jakaa myös sosiaaliseen mediaan, sillä tykkään sisältöni leviämisestä kulovalkean lailla.

Tutki minua vapaasti ja jos löydät minusta virheitä, niin lähetä minulle uutta sytykettä palautteen muodossa. Haluan myös Facebook-sivuilleni paljon tykkääjiä. Tykkääjilleni lupaan julkaista FB:ssa hiukan rennompaa sisältöä. Ja erityisesti tykätä kannattaa juuri nyt (FinnGraf-messujen aikana 23.–25.9.), sillä arvon tykkääjien kesken lahjakortteja (3 x 50 eur) Verkkokauppa.comiin.

Roihutaan yhdessä.

Share: