Tasolaminaattorien patenttikiista ratkaistiin

8.8.2014 07:58Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ranskalainen yritys GSF on hyväksynyt ruotsalaisen tasolaminaattorien valmistajan Rollsroller AB:n sopimuksen useita vuosia kestäneen patenttioikeuskiistan jälkeen. Tasolaminaattorin kehittäjä Rollsroller on vastikään uudistanut tuotevalikoimansa.

GSF myöntää loukanneensa Rollsrollerin patenttia ja hyötyneensä siitä taloudellisesti. GSF myöntyy maksamaan patentin omistajalle korvauksia. Ruotsalainen Reklamide AB kehitti tasolaminaattorin vuonna 1996 saatuaan ison, nopeasti toimitettavan kylttitilauksen voimakkaan myrskyn riehuttua Ruotsin rannikolla. Tästä syntyi Rollsroller, joita on myyty yli 3 600 kappaletta tuotantotaloille maailmassa.

Yhtiön vastikään uudistama tuotevalikoima kattaa Premium, Regular, Entry ja Traffic –pöytäsarjat. Premium-sarja sisältää suurimmat pöytäkoot erilaisine lisävarustemahdollisuuksineen. Regular-laminaattorit ovat pöytäkooltaan keskikokoisia ja Premiumia kevyemmin varustettuja. Edulliset Entry-peruslaminaattorit on kehitetty aloittelevan yrittäjän tarpeisiin ja pieniin tiloihin. Traffic-sarja on puolestaan suunniteltu opaste- ja liikennemerkkivalmistajille.

Rollsroller-tasolaminaattoreiden Suomen maahantuonnista vastaa Seri-Deco Oy.

Kuva: Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: