Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Suurkuvamateriaalien hinnat nousussa

29.9.2021 09:26Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Signcomin uusia tuotteita ovat GF:n Roughmark-seinäteipit, joiden high tack -liima on sekä pitävä että irrotettava. Tuote sopii esimerkiksi tiiliseiniin. Kuva: GF.

Suurkuvamateriaalien hintapaineet jatkuvat ja toimittajat ovat ilmoittaneet uusista korotuksista. Signcom tiedottaa nostavansa hintojaan lokakuun alusta. Lokakuuhun ajoittuu myös muiden toimittajien hintojen korotuksia.

Signcom kertoo tiedotteessa joutuvansa korottamaan materiaaliensa hintoja ensimmäistä kertaa yrityksen yli 10-vuotisen historian aikana. Rahtikustannusten nousu, toimitusketjuongelmat ja raaka-aineiden hinnankorotukset ovat luoneet hinnankorotuspaineita, ja lähes kaikki Signcomin toimittajat ovat tähän reagoineet.

Yritys nostaa hintojaan siten että lämpösiirtomateriaalit kallistuvat 2,5 %, liuotin- ja sublimaatiovärit 3 % ja UV-värit 4,5 %. Muiden tuotteiden korotukset ovat 5 %. Suurin korotus 25 % tulee display-tuotteisiin. Hinnankorotukset eivät koske sublimaatiokankaita tai G&O:n UV- ja lateksitulostettavia kankaita.

Antalis ja Papyrus ovat myös kertoneet suurkuvamateriaalien hintojen nostosta 15.10. lukien. Antaliksen suurkuvamateriaalit ja arkkitarramateriaalit kallistuvat 4–6 % pois lukien tulostusvärit sekä Coala Interior Film ja Solar Screen -kalvot. Papyrus nostaa suurkuvamateriaalien hintoja 4 % ja tarrojen sekä synteettisten materiaalien hintoja 5 %. Antalis ja Papyrus nostavat myös graafisten paperien hintoja samalla päivämäärällä.

Jo aiemmin Seri-Deco kertoi hintojen nostosta syyskuun alusta.

Array
Share: