SCA Packaging Finland palkittiin jälleen

17.11.2008 14:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

SCA Packaging Finland Oy palkittiin Scandinavian Packaging Associationin järjestämässä Scanstar -suunnittelukilpailussa. Voiton tuonut työ oli Fiskars Brands Finland Oy Ab:n puutarhatyökaluille suunniteltu Colours Planters -myyntiteline. Sama teline voitti myös maailmanlaajuisen Worldstar -suunnittelukilpailun. SCA Packaging Finland palkittiin näissä molemmissa kilpailuissa myös vuonna 2007.

Colours Planters on Fiskarsin puutarhatyökaluille tarkoitettu, moduuleista koostuva myyntiteline. Teline tuotteineen on näyttävä ja värikäs kokonaisuus. Telineen tuotteissa esiintyvä lehtikuvio toistuu mustassa telineessä lakalla painettuna ja mattataustasta tyylikkäästi erottuen.

Tuomariston perustelujen mukaan ratkaisu on toimiva ja sen design näyttävä sekä värien käytön että kokonaisvaikutelman osalta. Teline on selkeästi havaittava sekä myymälähenkilökunnan että kuluttajan kannalta. Hyllyjä on helppo täydentää, kun tuotteet ovat erillisissä display-yksiköissä, joita voidaan käyttää myös pöytä- ja hyllyesittelyssä.

Scanstar-kilpailun voittajille jaettiin diplomit FoodPharmaTech-messuilla Herningissä Tanskassa 11.11.2008. Palkintoa olivat vastaanottamassa SCA Packaging Finlandilla suunnitteluprojektista vastanneet tuotesuunnittelija Torsten Svärd ja kehitysteknikko Marko Kotiranta sekä myynnin aluepäällikkö Jukka Perttilä. World Packaging Organisation (WPO) palkitsee voittajat puolestaan keväällä 2009.

SCA Packaging on Euroopan johtava asiakaskohtaisten pakkausratkaisujen valmistaja ja toiseksi suurin raaka-ainekartonkien tuottaja. Sillä on noin 220 tuotantolaitosta noin 30 maassa. SCA Packaging Finland Oy on pakkaus- ja logistiikkaratkaisujen edelläkävijä, joka on erikoistunut huipputasoiseen suunnitteluun ja lähellä asiakasta sijaitsevaan paikalliseen palveluun. Tuotevalikoimaan kuuluvat kuljetus-, kuluttaja- ja myymäläpakkaukset, asiakaskohtaiset suojaavat pakkaukset ja teollisuuspakkaukset. Suomessa tuotantolaitokset sijaitsevat Tampereella ja Nummelassa. 2007 liikevaihto oli 61,7 milj. euroa, henkilöstö 236. Tytäryhtiö SCA Packaging Pakkausjaloste Oy:n toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Viialassa, Iissä ja Raisiossa.

Share: