Manrolandilta Conti-Airin kumikankaita

17.3.2014 08:50Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Manroland Nordic Finland Oy ja saksalainen painokumivalmistaja Conti-Air Blanket Technology ovat solmineet yhteistyösopimuksen kumikankaiden myynnistä Suomessa. Yhteistyöllä vahvistetaan Manroland Nordicin laajaa painosalin tarvikevalikoimaa.

Manroland Nordic Finland Oy:n toimitusjohtaja Lauri Vanhala uskoo Conti-Airin painokumien tuovan yhtiölle uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaille high-tech -tuotteen myös painokumeissa.

– Conti-Air on tuttu brändi Suomessa ja uskomme oman osaamisemme painokoneista ja painosalin tarvikkeista antavan selvää lisäarvoa sekä valmistajalle että asiakkaillemme. Conti-Airin tuoteperheestä löytyvät erinomaiset kumikankaat niin rotaatiopainamiseen kuin arkkipainamiseen, Vanhala sanoo.

– Manroland Nordic Finland Oy on meidän uusi vahva kumppanimme, joka tarjoaa vahvan aseman tuotteillemme markkina- ja painokonetuntemuksensa kautta. Manroland Nordic Finland Oy on meidän ainoa virallinen kumppanimme Suomessa ja heillä on takanaan tehtaan täysi tuki, kertoo Conti-Air Blanket Technologyn aluejohtaja Matthias Ostkamp.

Share: