HS julkaisee digitaalisen iltapainoksen

28.8.2014 08:18Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Helsingin Sanomat alkaa ilmestyä kaksi kertaa päivässä. HS Ilta -niminen uusi digitaalinen lehti tarjoaa tiedotteen mukaan päivän kiinnostavimmat uutiset, analyysit, puheenaiheet, kolumnit, kuvat ja videot huolellisesti paketoidussa ja helposti käytettävässä muodossa. Ensimmäinen HS Ilta ilmestyy torstaina 28.8.

HS Ilta on luettavissa arkipäivisin kello 16.30 Android- ja iPad-tablettilaitteilla sekä uusimmilla älypuhelimilla. Sitä käytetään samalla sovelluksella kuin HS:n aamupainosta ja näköislehteä.

Kesän aikana Helsingin Sanomat lanseerasi tablettisovelluksiin Kesälukemista-osion, joka osoittautui erittäin suosituksi. Tilaajille tarjottiin lehden yhteydessä muun muassa kirjoja, aikakauslehtiä sekä ruokaoppaita. Hbl on kuluvan vuoden tammikuusta alkaen julkaissut painetun aamulehtensä lisäksi Hbl Kväll -nimistä verkkoiltapäivälehteä. Myös Aamulehti kokeilee iltapäiväpainosta.

Liki puolet Helsingin Sanomien tilaajista maksaa myös digitaalisista sisällöistä. HS:n mobiilipalveluilla on jo yli 1,3 miljoonaa viikoittaista käyttäjää, joista tablettikäyttäjiä on lähes 100 000. HS Ilta kuuluu kaikkiin Lehti+Verkko ja HS Verkko+ -tilauksiin.

Kuva: HS Ilta iPad-laitteessa.

Share: