Canon ja paperitukkuri Papyrus yhdistävät voimansa

12.6.2009 13:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Canon Oy ja Suomen johtava graafinen paperitukkuliike Papyrus Finland Oy aloittavat strategisen yhteistyön toimisto- ja suurkuvatulostamisen sekä digitaalisen painamisen markkinoilla. Canon ulkoistaa paperin ostamisen, logistiikan ja varastoinnin Papyrus Finland Oy:lle, joka puolestaan saa käyttöönsä Canonin valtakunnallisen myyntiorganisaation.

Asiakkaille kumppanuus tarjoaa parempaa palvelutasoa, edullisempia hintoja sekä laajempaa materiaalivalikoimaa erityisesti digitaaliseen painamiseen.

– Paperin ostaminen, logistiikka ja varastointi eivät ole Canonin ydinliiketoimintaa, joten etsimme strategista kumppania, jonka ydinosaaminen on nimenomaan paperiliiketoiminnassa. Papyrus Finland Oy on Suomen johtava paperitukkuri ja osa Euroopan johtavaa tukkuliikeryhmää, joten kumppanuus tarjoaa meille aivan uudentasoista tehokkuutta esimerkiksi paperiostoissa ja -logistiikassa. Tuloksena on virtaviivainen, tehokas ja kaikille osapuolille kannattava arvoketju paperitoimittajilta aina loppuasiakkaalle, Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström sanoo.

Papyrus Finland Oy on osa Papyrus-paperitukkuliikeryhmää, joka toimii 22 maassa Euroopassa ja toimittaa vuosittain yli 2 miljoonaa tonnia paperia.

– Meillä on pitkä kokemus tehokkaista paperiostoista ja -logistiikasta ja näiden hyötyjen välittämisestä asiakkaillemme. Canonin valtakunnallisen, paikallisesti toimivan palveluverkoston ansiosta saamme lisää myyntivoimaa ja kykenemme kasvattamaan myyntimääriämme toimisto- ja ammattitulostusmarkkinoilla. Asiakkaalle kumppanuus näkyy parempana palveluna, täsmällisempinä toimitusaikoina, selkeämpänä tapana tilata ja luonnollisesti myös kilpailukykyisinä hintoina, Papyrus Finland Oy:n toimitusjohtaja Esko Paananen sanoo.

Canon Oy:n ja Papyrus Finland Oy:n tänään julkistettu kumppanuus kattaa toimisto- ja suurkuvatulostamisen ja digitaalisen painamisen markkinat Suomen lisäksi myös Baltian maissa.

Kuvassa:
Eturivissä vasemmalta: Canon Oy, Harry Nyström ja oikealla Papyrus Finland Oy, Esko Paananen
Takarivissä vasemmalta: Juha Wallin & Peter Björkqvist (Canon Oy) sekä Perttu Levijärvi, Harri Jantunen ja Rauno Lehtimäki (Papyrus).

Taustatietoja:

Canon Oy toimittaa toimisto- ja ammattitulostamisen sekä dokumentinhallinnan ratkaisuja ja palveluita julkiselle sektorille sekä yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön omien toimipisteiden ja täyden palvelun jälleenmyyjien muodostama Canon Business Center -ketju tarjoaa paikallista palvelua maanlaajuisesti 500 asiantuntijan voimin. Taloustutkimuksen vuosittain teettämässä Toimisto-tutkimuksessa Canon on sijoittunut asiakaspalvelun osalta parhaaksi tulostusratkaisujen toimittajaksi jo kolme kertaa peräkkäin. Vuonna 2008 Canonin markkinamyynti Suomessa oli 164,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 400.

Papyrus Finland Oy on maamme johtava graafinen paperitukkuliike. Yritys kuuluu Papyrus-tukkuliikeryhmään, jolla on toimintaa 22:ssa Euroopan maassa. Toiminta perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin, ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Papyrus Finland Oy:n valikoimassa on noin 3000 tuotetta, joista löytyy niin graafisia papereita ja kartonkeja, kirjekuoria, tarroja kuin toimistopapereitakin. Yrityksen liikevaihto on noin 50 milj. euroa ja siellä työskentelee noin 60 henkilöä.

Share: