Alma Medialta uusi hakemistopalvelu

19.2.2014 08:43Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Alma Media on tuonut markkinoille uuden markkinointipalvelu Meedion, joka kokoaa kaikki Suomen yritykset samalle sivustolle ja tarjoaa itsepalvelutyökalun yritysten markkinoinnin hallintaan. Markkinoinnin ostaminen tapahtuu palvelussa verkon kautta.

Markkinointitoimet hallitaan Meediossa sähköiseltä työpöydältä, jonka avulla yritys voi Alma Median mukaan huolehtia kustannustehokkaasti hakemistonäkyvyydestä, verkkokaupan myynti- ja markkinointitoimenpiteistä, web-analytiikasta sekä digitaalisesta markkinoinnista Alma Median maakunta- ja paikallislehdissä. Kuluttajat puolestaan löytävät Meedion kautta kaikki Suomen yritykset sekä erilaisia tarjouksia ja verkkokauppojen tuotteita.

– Haluamme tehdä yrittäjien markkinointitoimenpiteistä mahdollisimman yksinkertaisia ja näkyvyyttä voikin hankkia parilla klikkauksella. Meedion kautta voi tällä hetkellä ostaa näkyvyyttä Alma Median maakunta- ja paikallislehtien verkkosivuilta, mutta palvelua laajennetaan kattamaan Kauppalehden ja Iltalehden verkkosivustot. Tavoitteenamme on lisäksi mahdollistaa mainonnan ostaminen myös Alma Median painetuista medioista, kertoo yhtiön digitaalisten markkinointipalveluiden johtaja Janne Tuominiemi.

Alma Median hakemistopalvelu suomenyritykset.fi suljetaan, ja sen liikenne ohjataan jatkossa Meedioon.

Share: