Uusi kirjojen taittopalveluihin erikoistunut yritys

4.6.2008 10:37Uutiset » Toimiala

Saarijärvelle on perustettu uusi kirjamuotoisten julkaisujen taittopalveluun erikoistunut yritys nimeltään Taittopalvelu Yliveto.

Taittopalvelu Yliveto Oy:n perustan muodostaa liiketoiminta, joka ostettiin kahdelta alalla jo ennestään toimivalta yritykseltä: Saarijärven Offset Oy:ltä ja Keski-Suomen Painotuote Oy:ltä. Näin yritys yhdistää kaksi toimivaa yksikköä, joilla on vuosien kokemus kirjavalmistuksesta. Alkuvaiheessa yritys työllistää 7 henkilöä. Itsenäisesti toimiva yksikkö on riippumaton toimija. Vahvan kokemuksen ja tietomäärän ansiosta yrityksestä tulee omien sanojensa mukaan omalla erikoisalallaan merkittävä tekijä Suomessa.

Taittopalvelu Yliveto Oy tarjoaa palveluna kaikkia kirjan esivalmisteluun liittyviä työvaiheita: ladonta, taitto, graafinen suunnittelu, kannen valmistus, kuvankäsittely ja kustannustoimittajan palvelut. Potentiaalisina asiakkaina ovat kaikki kirjoja valmistavat tahot Suomessa. Saarijärven Offset Oy ja Keski-Suomen Painotuote Oy jatkavat keskittymistään painotoimintaan ja ovat myös uuden yhtiön merkittäviä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Lisätietoja: www.yliveto.fi

Share: