ZÜND-leikkurit Antaliksen valikoimaan

12.4.2019 07:29Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Zündin G3-leikkausjärjestelmä. Kuva: Zünd.

Antalis on aloittanut yhteistyön IP DATA Groupin kanssa ZÜND-leikkureiden jakelusta Suomessa ja Baltian maissa. Uusi edustus vahvistaa Antaliksen suurkuvaliiketoimintaa.

Tiedotteen mukaan uusi järjestely yhdistää toisiinsa IP DATA Groupin asiantuntemuksen ZÜNDin laitteiden osalta sekä Antaliksen tarjoaman markkinoiden kattavuuden, infrastruktuurin ja asiantuntemuksen.

– ZÜNDin digitaalinen leikkuuteknologia pystyy käsittelemään kartonkia, kangasta, akryyliä ja monia muita materiaaleja monipuolisten prosessointimenetelmiensä mukaisesti. Yhteistyö Antaliksen kanssa tulee vahvistamaan tietämystämme ja mahdollisuuksia tarjota kattava tuotevalikoima materiaaleista tulostukseen ja leikkuuseen saakka, toteaa Claes Fagerblom, CEO, IP DATA Group.

ZÜNDin brändi edustaa korkeaa teknistä laatua ja jatkuvaa edelläkävijyyttä. Vahva näyttö tästä yhdistettynä korkeatasoiseen, lyhytvasteiseen tekniseen tukeen ja huoltokonseptiin tekee ZÜNDistä todellisen jalokiven, kehuu Mika Pöllänen, Visual Com -liiketoimintapäällikkö, Antalis Oy.

– Suurkuva-liiketoiminnan kehitystyössä olemme keskittyneet vahvaan ja uskottavaan tulevaisuuteen niin materiaalien kuin laitevalikoimankin osalta. ZÜND-kumppanuuden myötä siirryimme ammattilaisuudessa aimo harppauksen eteenpäin, sillä nyt valikoimastamme löytyy tarjottavaa koko teollisuuden suurkuvatarpeisiin. Mielestäni saimme parhaan mahdollisen kumppanin, Pöllänen sanoo.

Share: