Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xeroxin jälleenmyyjä OIF vahvistaa rooliaan

11.3.2022 13:41Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Xeroxin jälleenmyyntikanavista vastaava Joachim Holmberg ja Office Innovations Finland Oy:n osaomistaja Tommi Andersson lyövät kättä päälle vahvistuneen kumppanuuden kunniaksi.

Office Innovations Finland Oy (OIF) vahvistaa jälleenmyyntikumppanuuttaan Xerox Oy:n kanssa. OIF on tehnyt Xeroxin kanssa Advanced Production -kumppanisopimuksen, jonka avulla OIF voi jälleenmyydä Xeroxin järeimpiä tuotantotulostinratkaisuja asiakkailleen. Näitä laitteita ovat esimerkiksi Xerox iGen, Iridesse, Nuvera ja mustesuihkukone Baltoro.

Office Innovations Finland Oy on perustettu vuonna 2005 ja yhtiö on myynyt perustamisestaan lähtien Xeroxin arkkisyötteisiä digipainokoneita ja niihin liittyviä palveluita. Yhtiö on myynyt esimerkiksi jo aiemmin suosittuja Xerox Versant -malleja. Monipuoliset lisävärit ovat yksi Xerox-laitteiden etu, sillä tarjolla on jopa viisi painokonetta, joihin on saatavana CMYK-värien lisäksi lisävärejä.

Vuosi 2022 on alkanut OIF:lla lupaavasti. Yrityksellä on vahva usko tulevaan, varsinkin uuden vahvistuneen kumppanuuden vuoksi.
– Olemme oikein tyytyväisiä alkuvuoteen. Markkinoilla on patoutunut tarve investointeihin ja se alkaa nyt purkautua, kertoo OIF:n graafisten tuotantolaitteiden myyntipäällikkö Markus Välikangas.

Share: