Xerox johtaa tulostuksen hallintapalveluissa

28.10.2013 14:16Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Xerox on jälleen sijoittunut maailman kärkeen tutkimusyhtiö Gartnerin jokavuotisessa tulostuksenhallintapalveluja koskevassa tutkimuksessa. The Magic Quadrand on Gartnerin kehittämä tutkimustyökalu, joka kertoo markkinoiden kehittymisestä, kypsyydestä ja eri toimijoista. Siinä arvioidaan myös yritysten kykyä toimia oman visionsa mukaan.

Xerox on valittu alan johtavaksi toimijaksi monena vuotena peräkkäin useissa muissakin alan tutkimuksissa, joita ovat tehneet Quocircan, IDC ja Forrester. Alan muiksi johtaviksi yhtiöiksi tutkimuksissa nostetaan Canon, HP, Lexmark ja Ricoh.

Xeroxin tulostuksenhallintapalveluita vahvistaa yhtiön mukaan kyky yhdistää teknologia- ja dokumentinhallinta sekä liiketoimintaprosessien ja IT-ulkoistusten osaaminen asiakkaiden työnkulkua helpottaviksi palveluiksi.

– Xerox on maailman johtava tulostuksenhallintapalveluiden tarjoaja ja jatkamme palveluidemme kehittämistä hyvistä asemista, sanoo Xerox Oy:n toimitusjohtaja Pete Brusi. Palvelumme perustuu kolmeen vaiheeseen: arviointi ja optimointi, varmistaminen ja integrointi, automatisointi ja yksinkertaistaminen. Tämä selkeä toimintamalli on todistanut toimivuutensa tuhansien asiakkaiden kanssa, sillä olemme voineet aidosti tuoda lisäarvoa ja erottua jokaisessa vaiheessa kilpailijoistamme.

Kuva Xerox.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: