Walkilta vihreitä vaihtoehtoja ulkomainontaan

7.8.2017 08:10Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Walki Group.

Walki Group on lanseerannut tuoteperheen, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä materiaaleja ulkomainontasovelluksiin. Niillä voidaan korvata esimerkiksi PVC-pohjaisia materiaaleja.

Yhtiön tiedotteen mukaan ulkomainonnassa siirrytään yhä enemmän käyttämään muita kuin kemiallisesti käsiteltyjä sinipohjaisia papereita sekä PVC-pohjaisia materiaaleja. Tietoisuus PVC:n haitoista ja sen kierrättämisen vaikeus ovat luoneet kysyntää ekoystävällisille tuotteille.

Walki Print Media XXL -tuoteperhe sisältää tuotteita, joissa on käytetty erittäin keveitä, repäisylujia ja kierrätettäviä ainesosia. Tuotteita voidaan käyttää sekä etu- että takavalaistuissa sovelluksissa. Tuotteissa on heijastamaton mustesuihkulle sopiva päällyskerros, joka soveltuu sekä UV- että lateksiväreille.

– Laitevalmistajat ovat testanneet tuoteperhettä, ja se on saatavilla useina rullakokoina. Rullaleveyttä on saatavilla aina 3,2 metriin saakka, mikä on ainutlaatuista Euroopassa, sanoo Walki Groupin teknisten materiaalien myyntipäällikkö Luk Meys.

Share: