Walkilta vihreitä vaihtoehtoja ulkomainontaan

7.8.2017 08:10Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Walki Group.

Walki Group on lanseerannut tuoteperheen, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä materiaaleja ulkomainontasovelluksiin. Niillä voidaan korvata esimerkiksi PVC-pohjaisia materiaaleja.

Yhtiön tiedotteen mukaan ulkomainonnassa siirrytään yhä enemmän käyttämään muita kuin kemiallisesti käsiteltyjä sinipohjaisia papereita sekä PVC-pohjaisia materiaaleja. Tietoisuus PVC:n haitoista ja sen kierrättämisen vaikeus ovat luoneet kysyntää ekoystävällisille tuotteille.

Walki Print Media XXL -tuoteperhe sisältää tuotteita, joissa on käytetty erittäin keveitä, repäisylujia ja kierrätettäviä ainesosia. Tuotteita voidaan käyttää sekä etu- että takavalaistuissa sovelluksissa. Tuotteissa on heijastamaton mustesuihkulle sopiva päällyskerros, joka soveltuu sekä UV- että lateksiväreille.

– Laitevalmistajat ovat testanneet tuoteperhettä, ja se on saatavilla useina rullakokoina. Rullaleveyttä on saatavilla aina 3,2 metriin saakka, mikä on ainutlaatuista Euroopassa, sanoo Walki Groupin teknisten materiaalien myyntipäällikkö Luk Meys.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone