Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Walkilta uusia bannerimateriaaleja

21.9.2022 09:09Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Walkin uusi tulostusmateriaalisarja Print Media XXL perustuu kierrätykseen. Kuva: Walki.

Walki on lanseerannut uuden PVC-vapaan, paloa hidastavan sisätilojen bannerimateriaalin. Se on myös täysin kierrätettävä materiaali.  Toinen uusi materiaali on pääosin kierrätysmateriaalista valmistettu PVC-vapaa ja kierrätettävä bannerimateriaali.

Uusi Walki Billboard Stretch 110 FR -materiaali on läpäissyt EN 13501-1 -standardin mukaisen palotestin ja sen on todettu lisäävän palovaaraa hyvin vähän. Kaikki materiaalissa käytetyt palonestoaineet ovat myös halogeenivapaita.

Walkin mukaan materiaalia on turvallista käyttää ostoskeskuksissa ja messutiloissa. Monissa maissa palon hidastaminen on tulossa pakolliseksi vaatimukseksi bannereissa.

Walki on myös tuonut markkinoille PVC-vapaan Walki Print Media XXL -tuotesarjan, joka on tehty pääosin kierrätysmateriaalista. Materiaali on lähes puolta keveämpää kuin vastaava vinyylibanneri, kestää kulutusta ja on täysin kierrätettävää.

Uutta materiaalia valmistetaan Walkin Pietarsaaren tehtaassa. Se ei sisällä PVC:ta ja on täysin EU:n kemikaaliasetuksen mukainen materiaali. Raaka-aineesta noin 70 % on kierrätettyä PET-materiaalia ja loput uutta materiaalia.

Materiaali on noin puolta kevyempää kuin perinteinen PVC-tuote, mikä tekee sen kuljettamisesta ja käytöstä helpompaa ja halvempaa. Materiaali soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön suurkuvatulosteina. Tuotesarjan Billboard Pro L 125 -materiaali on saanut HP:n sertifikaatin soveltuvuudesta lateksitulostamiseen.

Array
Share: