Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Walki alkaa tarjota Papticin materiaaleja

22.9.2022 16:21Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Papticin materiaalista tehty ympäristöystävällinen sipulipussi palkittiin ScanStar 2022 -pakkauskilpailussa. Pakkauksessa on käytetty Flintin vesipohjaisia värejä ja Marvacon EGP-painotekniikkaa. Kuva: Paptic.

Paptic Ltd ja Walki Group ovat kertoneet strategisesta yhteistyöstä jakelussa ja konvertoinnissa. Walkista tulee Papticin materiaalien ensimmäinen globaali jakelija.  Yhteistyö tähtää kasvuun ja vahvempien asiakassuhteiden rakentamiseen asiakkaiden kanssa globaalisti.

– Uskomme, että yhteistyö Walkin kanssa parantaa merkittävästi asiakaspalveluamme, edistää materiaalin saatavuutta ja myös lisää jalostettujen Paptic-tuotteiden tarjontaa markkinoilla, sanoo Papticin myyntijohtaja Katja Jokiaho.

Walkilla on Jokiahon mukaan hyvät edellytykset tarjota laajaa tuotevalikoimaa, joka perustuu Papticin kaikkiin vastuullisiin materiaaleihin.

– Papticin uniikki, uusiutuvasta puukuidusta tehty vastuullinen materiaali avaa yhdistettynä Walkin kokemukseen barrieereista, kuumasuljennasta ja painamisesta mahdollisuuksia moniin uusiin tuotteisiin. Niillä voidaan esimerkiksi korvata muovia, sanoo teollisen pakkaamisen johtaja Marko Siltala Walkilta.

Papticin materiaali on joustavaa muovin kaltaista materiaalia, joka on tehty puukuidusta. Materiaali on kierrätettävää. Sen teollinen tuotanto alkoi vuonna 2018 ja nyt vientiä on 50 maahan.

Array
Share: