Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Virtuaalivaikuttaja Myrsky on Vuoden Huippu

29.4.2022 08:09Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vuoden huipputyö oli Bob the Robotin Suomen mielenterveys ry:lle suunnittelema työ Myrsky. Kuva: Grafia.

Vuoden Huiput 2021 -kilpailun palkinnot jaettiin 28.4.2022 gaalassa. Kilpailun pääpalkinnon eli Grand Prix’n voitti Virtuaalivaikuttaja Myrsky. Se on Bob the Robotin Suomen mielenterveys ry:lle suunnittelema työ. Platinahuipun sai luova johtaja Eka Ruola.

Luovan suunnittelun ammattilaiset ovat valinneet kotimaisen markkinointiviestinnän ja muotoilun huiput. Parasta suomalaista luovaa suunnittelua palkitsevan kilpailun voittajia juhlittiin parin virtuaalivuoden jälkeen Pikku-Finlandiassa 28.4. pidetyssä gaalassa. Kultahuipun voitti kaikkiaan 15 kilpailutyötä ja Hopeahuipulla palkittiin 41 työtä.

Kilpailussa jaettiin lisäksi pääpalkinto Grand Prix sekä henkilöpalkintoja ja erikoispalkintoja. Eniten huippuja keräsi jälleen TBWA\Helsinki. Myös Bob the Robotilla sekä Werkligillä, SEKillä ja Adventure Clubilla oli hyvä palkintovuosi.

Kilpailun pääpalkinnon Grand Prix’n voittaja on ylituomarin Sami Niemelän Kultahuippujen joukosta valitsema Virtuaalivaikuttaja Myrsky. Bob the Robotin Suomen mielenterveys ry:lle suunnitteleman työn luovaan tiimiin ovat kuuluneet mm. Inke Ketonen, Jonathan Fanta, Aino Soukko, Matti Virtanen, Ilkka Uotila, Toni Tiusanen ja Mikko Kalso.

Platinahuippu on elämäntyöpalkinto alan vaikuttajalle. Tällä kertaa palkinto myönnettiin luova johtaja Eka Ruolalle, joka on tehnyt vaikuttavan uran suomalaisen markkinointiviestinnän parissa eri rooleissa. Tällä hetkellä Ruola toimii Nitron luovana johtajana Turussa.

Vuoden Asiakashuippu on palkinto hyvälle markkinoinnin ja muotoilun ostajalle. Ylituomari valitsi Vuoden Asiakashuipuksi Jussi Mäkisen, joka on Chief Brand Officer Varjo-nimisessä teknologiayrityksessä.

Platinahuipun sai Eka Ruola. Kuva: Severi Uusitalo.
Array
Share: