Viisisataa bussia saa uuden ilmeen

3.3.2017 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Pelkästään positiivista palautetta on tullut, toteaa huoltopäällikkö Arto Ursin Savonlinjan uudesta ilmeestä. Kuva: Grano.

Savonlinjan bussit saavat uuden ilmeen Granon toimesta. Bussit erottuvat entistä paremmin, kun ne saavat kylkiinsä näyttävät Suomi-aiheiset teippaukset.

Savonlinja on osa suomalaista kansallismaisemaa, ja Suomi-kuvitus kuvaa Savonlinjan sadan vuoden matkaa läpi Suomen. Ilmeen on suunnitellut brändi- ja mainostoimisto Nitro ID. Ennen teippausta uudempien autojen keula, perä ja katto on maalattu keltaiseksi. Vanhempien autojen perusväri pysyy valkoisena, ja niitä fiksataan ja maalataan tarpeen mukaan. Maalauksen jälkeen auto teipataan samoissa tiloissa.

– Pelkästään positiivista palautetta on tullut, toteaa huoltopäällikkö Arto Ursin Savonlinjan uudesta ilmeestä. Projekti on lähtenyt hyvin vauhtiin, ja yhteistyö Granon kanssa on sujunut hyvin.

Teippausten viikkotahti on noin kolme autoa. Samalta paikkakunnalta on vain yksi auto työn alla kerrallaan.

– Olemme pyrkineet järjestämään maalaukset ja teippaukset siten, että auto saadaan viikossa valmiiksi, Ursin kertoo. Teippauksia on tehty oman korjaamon lisäksi Mikkelissä, Villähteellä, Joutsenossa, Juankoskella ja Juvalla. Itse teippaustyössä menee autosta riippuen puolesta päivästä yhteen päivään.

Share: