Viikon case: Niiralan montusta Olvi Areena

1.11.2019 07:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uudistukseen sisältyi mm. lattiateippauksia. Kuva: Grano.

Kuopion Hatsalassa sijaitseva KalPan kotiareena muuttui Niiralan montusta Olvi Areenaksi, kun panimokonsernin ja KalPan yhteistyö laajeni. Olvi halusi jäähallille brändiuudistuksen, jotta halli vastaisi uutta nimeään. Tavoitteena oli, että astuessaan sisään ihmiset ymmärtäisivät heti, miksi jäähallia kutsutaan Olvi Areenaksi.

– Pelkästä nimenvaihdoksesta ei olisi ollut mitään hyötyä. Me Olvilla halusimme, että Olvi Areena on kokonaisuutena kunniaksi brändeillemme, kertoo myyntipäällikkönä Olvilla toimiva Ari Ahjolinna.
Tarvittiin siis uudistus, jonka lopputulos henkii Olvia, KalPaa ja tietenkin jääkiekkoa.

KalPan kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Grano oli luonnollinen valinta, kun Olvi Areenan brändiuudistukselle pohdittiin toteuttajaa ja suunnittelun yhteistyökumppania. Uudistuksessa halliin suunniteltiin ja toteutettiin uudet teippaukset, tapetit, kankaat ja muut näkyvät visuaaliset elementit.

– Grano toteutti muutostyöt palveluna, joka sisälsi kaiken kartoituksesta ja aineiston muokkauksista tuotantoon, asennukseen ja loppusiivoukseen. Jätimme siis jälkeemme valmiin tilan, Granon asiakkuuspäällikkö Mikko Honkonen kertoo.

KalPan tähtihetkiä ikuistettiin hallin seinälle. Kuva: Grano.

Brändiuudistus valmistui elokuussa 2019, juuri sopivasti ennen jääharjoituskauden alkua. Sekä jääkiekkoilijat että yleisö ovat ottaneet Olvi Areenan uuden ilmeen vastaan erinomaisesti.

Tyytyväisiä ovat myös visuaaliseen ilmeeseen vahvasti vaikuttaneet Olvin edustajat. Ari Ahjolinna kertoo, että koko projekti meni aika lailla maaliin. Aikataulut pitivät, ja työnjälki vakuutti laadullaan.

Share: