Viikon case: Lapin taikaa hotelleihin

21.11.2019 16:55Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Porotokka kieppuu ympäri Lapland Hotels Kuopion kokoustiloissa. Kuva: Lapland Hotels.

Suurkuvat antavat lähes rajattomat mahdollisuudet hyödyntää mitä tahansa pintaa kuvilla, teksteillä tai visuaalisilla elementeillä. Niiden avulla voidaan nopeasti luoda vaikuttava ja tunnelmallinen kokonaisuus sisustukseen. Hyvä esimerkki tästä ovat Lapland Hotels -ketjun hotellit, joihin PunaMusta on loihtinut Lapin taikaa.

Ketjun uusin tulokas Kuopion kaupunkihotelli avattiin kesällä Savon sydämeen. Hotellissa asiakkaille tarjotaan upean majoituksen lisäksi modernin lappilainen elämys niin visuaalisesti kuin tunnelman ja makujen myötä.

PunaMusta oli Lapland Hotelsin kumppani lappilaisen visuaalisen ilmeen ja opastejärjestelmien luomisessa. PunaMustan yritysnäkyvyyden luojat toteuttivat toinen toistaan mahtavampia kuvakokonaisuuksia, jotka tuovat Lapin tunnelman ja maisemat keskelle Savoa.

Kettu kurkistaa kuntosalin ovesta Lapland Hotels Kuopiossa. Kuva: PunaMusta.

Hotellin käytävillä ja näyttävissä kokoushuoneissa voit melkein aistia tupasvillan hennon tuoksun ja nähdä kuinka kettu vilahtaa kuntosalin oven taakse. Näyttävät suurkuvat palvelevat niin tunnelman tekijöinä kuin Lapland Hotelsin brändin rakentajina.

Lapland Hotels -ketjun viestintää on kokonaisvaltaisesti suunnitellut mainostoimisto Hasan Communications. PunaMustan visuaaliset suunnittelijat ja suurkuvaspesialistit ovat auttamassa lappilaisen tunnelman luomisessa ketjun kaupunkihotelleissa ympäri maata. Ketjulla on 17 persoonallista hotellia sekä kaupungeissa että Lapin eri kohteissa.

Share: